Her Ultimate Strapless távvezérlésű Strap-On

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Her Ultimate Strapless távvezérlésű Strap-On

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 40 600 Ft
Ár:
34 790
Ft
Megspórol: 5 810 Ft (14%)
PLUSZOK:
  • Alkalmas szóló játékokhoz / közös kalandokhoz
  • Távirányítású / vezeték nélküli használat
  • Újratölthető / nincs szükség elemekre
  • Antiallergén szilikon anyag / különösen érzékeny belső nyálkahártyára is alkalmas
  • 2 motor / 9 erőteljes rezgés és pulzáció
  • Vízhatlan / alkalmas akár a fürdőkádba is
Termékleírás
Ezzel a Strap-On segédeszközzel mindketten élvezni fogják a játékokat! Kialakításával, teljesítményével és tulajdonságaival ez a vibrátor megszabadítja önt a kellemetlenségektől, és lehetővé teszi, hogy úgy élvezzen, mint még soha!

A vibrátor két erőteljes motort rejt magában - mind a rövidebb, mind a hosszabb kiemelkedésben. Ennek köszönhetően mindkét partner érzékelni fogja a rezgéseket, és az intenzitásuk még a legigényesebbeket is kielégíti.
Összesen 6 rezgésmód és 3 sebességfokozat áll rendelkezésre, amelyeket távirányítóval kapcsolhat át. Mivel a Strap-On a hüvelybe való behelyezést követően a helyén marad, semmilyen pánt vagy kábel sem fogja önt korlátozni a szórakozásban. Egyszerűen csak élvezze a kalandot, bármilyen komplikáció nélkül!

A vibrátor teste lágy és hajlékony, de még elég erős ahhoz, hogy még a vadabb játékok során is megőrizze az alakját. Az anatómiai kialakítás hozzájárul a G-pont vagy prosztata izgatásához. A Strap-On tökéletesen alkalmazkodik a test igényeihez és alakjához. Anális kalandokra és hüvelybe való behatolásra is alkalmas.
A sima szilikon felület nemcsak kellemes tapintású, hanem puha is, ami megkönnyíti az eszköz behelyezését. 100%-ban ártalmatlan az egészségre nézve, azonnal felmelegszik a test hőmérsékletére, nem szívja fel a baktériumokat, könnyen csúszik a nyálkahártyán, és semmilyen kiemelkedésekkel nem izgatja azt, így a segédeszköz hosszabb és bujább játékokra is alkalmas.

A segédeszköz teljes vízhatlanságát a fürdőkádban vagy zuhanyozás közben fogja igazán értékelni. A Strap-On víz alá is meríthető, ami teljes szabadságot ad önnek a kalandokhoz, ugyanakkor megkönnyíti a tisztítást is. Használat után öblítse le a játékot, és fertőtlenítőszer használatával ismét tiszta és újszerű lesz.

Ha önt is bosszantja az elemek folytonos vásárlása, akkor ezzel a segédeszközzel sok időt takaríthat meg. Ugyanis a segédeszköz a mellékelt mágneses USB-kábel segítségével újratölthető.

Legyen része olyan pillanatokban, amelyek eddig ismeretlenek voltak az ön számára, és ne féljen eldobni a gátlásait! Már első használat után a Strap-On az izgató játékainak nélkülözhetetlen részévé válik!

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6736
Szín: Lila
Hosszúság: 22,0 cm
Használható hosszúság: 13,0 cm
Átmérő: 3,2 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 9 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.