Anal Experiment szilikon újratölthető vibrátor

Anal Experiment szilikon újratölthető vibrátor

Termékleírás
Élvezze az anális kísérletezést a csúcsminőségű és testbiztonságos szilikonból készült vibrátorral, valamint egy extra erős és csendes USB töltő motorral.

Az Anal Experiment vibrátor az ezüst fényes részén kívül teljesen 100% szilikonból készül. Érzékeny belső nyálkahártyákhoz is biztonságos, gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez, szagtalan, egyedi formája miatt a hölgyek és férfiak számára egyaránt alkalmas.

A vibrátor speciális kialakítású, hullámos felületű, nagy hajlított fejjel. A fej tökéletesen kielégíti a hölgyeket nemcsak az anális izgatás közben, hanem izgatja a G-pontot is, amelyre pontosan és nagyon hatékonyan irányítja a rezgéseket. Kialakítása férfiak számára is alkalmas a P-pont prosztata stimulálására.

A vibrátor beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amelyet a mellékelt USB kábel segítségével tölt fel. Az újratölthető motornak köszönhetően ez az erotikus segédeszköz olyan erős teljesítményt szolgáltat, amellyről az elemek használata esetén csak álmodhat ... A töltő bemenet a vibrátor hátulján található.

A vibrátor 7 féle vibrációval és pulzálással rendelkezik, és már az első bekapcsolás után észrevehető hogy nagyon csendes és diszkrét. Ugyanakkor ennek nincs hatása a vibrációk erősségére. A vibrációk a vibrátor felületén terjednek, de a legerősebbek a vibrátor végén érzékelhetők. A szerkezetet két külön gombbal vezérelheti.

Ez a fekete vibrátor nagyon finom tapintású, kellemesen siklós a száraz bőrön is. Használata közben növelheti az élvezetet síkosító segítségével. Győződjön meg róla, hogy a gélkészítmény kizárólag vízbázis összetételű. Ez megvédi a szilikon anyagot a károsodástól.

Síkosítás és karbantartás

Csak vízbázisú síkosítót használjon. A szilikon síkosító károsítja a szilikon anyagú erotikus játékok felületétét. Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához használjon erotikus segédeszközökhöz alkalmas fertőtlenítőt. 
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5897
Szín: Fekete
Hosszúság: 23,0 cm
Használható hosszúság: 15,5 cm
Átmérő: 3,0 - 3,6 cm
Tömeg: 282 g
Anyag: Szilikon
Felület: Hullámos
Rugalmasság: Hajlékony felső rész
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.