Crush Cupcake szilikon vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Crush Cupcake szilikon vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 18 200 Ft
Ár:
15 790
Ft
Megspórol: 2 410 Ft (13%)
PLUSZOK:
  • Csendes működés / Erős vibrációk
  • Kiváló minőségű orvosi szilikon / Selymesen puha tapintás
  • Hajlékony, hullámos felület az extra élvezetért
  • 100%-ban vízhatlan, akár a fürdőkádban is használhatja
MÍNUSZOK:
  • Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza
Termékleírás
Gyönyörű vibrátor az erotikus játékok amerikai gyártójától, a Pipedream -től. A Crush Cupcake vibrátor lesz az ön kedvenc kis segítője az erotikus vágyainak teljesítésében.

A 18 cm-es hosszával és 3,3 cm-es vastagságával könnyen elfér bármilyen kézitáskában vagy poggyászban. Ennek köszönhetően bárhová magával viheti. Ráadásul teljesen vízhatlan, a zuhanyzóban, a fürdőkádban, vagy akár a medencében is használhatja.
A kisebb mérete ellenére a motornak köszönhetően nagyon erős rezgésekkel rendelkezik. A motor a vibrátor teljes testében helyezkedik el.
A közönséges vibrátorok többségével ellentétben, amelyek a fejben vagy a tőnél vibrálnak, ez a vibrátor teljes hosszában vibrál. Ezért különösen olyan nők számára alkalmas, akik a teltségérzetnél jobban szeretik a vibrálás érzését.

A vibrátornak viszonylag szűkebb csúcsa van, aminek köszönhetően könnyen behelyezhető. A hosszúkás test két helyen enyhén összeszűkül.

Mint már említettük, a Crush Cupcake vibrátor kisebb mérete ellenére rendkívül erőteljes rezgésekkel rendelkezik. Ezeket a fogantyún található gomb segítségével egyszerűen szabályozhatja. 10 különböző vibrációval rendelkezik. A gyengédtől az erősig, szaggatott vibráció, növekvő és csökkenő, pulzáló és még sok más.

A vibrátor használatához kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk.  Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük. A szilikonos vagy olajos síkosító megbonthatja és károsíthatja a szexuális segédeszközök felületét, és az elveszítheti a lágyságát és rugalmasságát.

A Crush Cupcake működéséhez 2x AAA elem (kis ceruzaelem) szükséges, ideális esetben alkáli elem. Az elemek megfelelő behelyezése a mellékelt használati útmutatón és az elemek behelyezésének területén is fel van tüntetve.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5252
Szín: Kék
Hosszúság: 18,0 cm
Használható hosszúság: 13,5 cm
Átmérő: 3,0 cm
Tömeg: 105 g
Anyag: Szilikon
Felület: Hullámos
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 10 féle vibráció
Zaj <50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Fogantyú
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:
Nica
2021.02.10.
Nagyon zajos. Zavaró
Nikol
2020.03.27.
Janka
2020.02.13.
Szilvia
2020.02.13.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.