Joymatic Plus Touch vibe nyomásos vibrátor

3 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Joymatic Plus Touch vibe nyomásos vibrátor

3 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
25 995
Ft
PLUSZOK:
  • Egyedülálló, nyomáson alapuló rezgésvezérlés / intuitív használat
  • Nagyobb nyomás = Nagyobb élvezet
  • Külső használatra is alkalmas / alkalmas a G-pont stimulálására is
Termékleírás
Egy intelligens újdonság a vibrátorok között, Joymatic Plus - Touch Vibe nyomáson alapuló vibrátor. Amint azt maga a gyártó is állítja: "Nagyobb nyomás = nagyobb élvezet", és erre a vibrátorra ez 100%-ban vonatkozik.

Például a vibrátort használó nők hajlamosak nyomást gyakorolni a vibrátorra, közvetlenül az orgazmus elérése előtt. A gyártó felhasználta ezt a tényt ennek a vibrátornak a megtervezéséhez, és egy intuitív gépezetté alakította. A vibrátor a bekapcsolást követően az alap vibrációs fokozatban kezd el rezegni. Ezt követően, amikor a fejét a testéhez nyomja, a rezgés elkezd fokozódni, erősebbé válik, amint azt a bekapcsoló gomb feletti három dióda is jelzi.

A vibrátor bársonyosan puha szilikonból készült, ami antiallergén, kiváló minőségű, szagtalan és illatmentes. Egy további tulajdonsága, hogy az anyag nagyon gyorsan felveszi a test hőmérsékletét, és nem hűti a bőrt.

A lekerekített fej és a kiálló csúcs nemcsak az erogén zónák, mint például a csikló, a mellbimbók, vagy az anális nyílás körüli külső stimulálására szolgálnak. Ez a kialakítás lehetővé teszi a G-pont elérését, valamint az úgynevezett nedves orgazmus elérést is.

A vibrátor ellenáll a zuhanyban fröccsenő vízre, azonban nem alkalmas a kádban való használatra. A csomagban egy átlátszó tároló táskát is talál. Mindig ügyeljen a higiéniára, és a vibrátort nemcsak mindig alaposan megmosva, hanem speciális fertőtlenítőszerrel is kifertőtlenítve tegye a tasakba. Csak így akadályozhatja meg a baktériumok szaporodását, és hogy többszörösen is beszennyezzék a táskát és a vibrátort.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Gelencsér
2021.12.06.
Tökéletes
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6844
Hosszúság: 16,5 cm
Használható hosszúság: 11,5 cm
Átmérő: 4,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Bársonyosan puha
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Gombos
Elemek: 3 × AAA

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.