Joystick Mr. Perfect Intense vibrátor - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Joystick Mr. Perfect Intense vibrátor - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 17 500 Ft
Ár:
15 890
Ft
Megspórol: 1 610 Ft (9%)
PLUSZOK:
  • Rendkívül csendes
  • Erőteljes, 10 különböző rezgéstípust kínál
  • 100% orvosi szilikon
  • 100%-ban vízhatlan
  • Elegáns csomagolás, ajándéknak is alkalmas
  • Praktikus tároló tasak
MÍNUSZOK:
  • Nem tartalmaz elemeket
Termékleírás
A lila "Mr. Tökéletes" vibrátor a tökéletesített Intense kollekcióból most 10 intenzív rezgést és pulzációt kínál önnek.

Ha egy csendes, de erős teljesítményű vibrátort keres, akkor a Joystick Mr. Perfect Intense az erősen bordázott felületével az, amit keres. A hullámos kialakítását különösen behatolás közben fogja nagyra értékelni. 17,5 cm hosszú, és 3 cm-es átmérővel rendelkezik, ami kiváló választás a hüvely izgatásához, de a tapasztaltabbak akár anális stimulációra is használhatják.

A vibrátor teste rugalmas, de az anyaga elég erős ahhoz, hogy minőségi behatolásban legyen része. A rezgések pontosan a vibrátor közepéből jönnek ki, tehát ott a legintenzívebbek, mivel a vibrotojás éppen ott helyezkedik el.

A Joy Division márka vibrátora - a Mr. Perfect Intense 100% biztonságos orvosi szilikonból készül. Allergiás és érzékeny belső nyálkahártyával rendelkező nők számára is alkalmas, tehát minden nő kivétel nélkül használhatja. Az anyag nem tartalmaz lágyítószert, ill. ftalát- és latexmentes. Ez a szexuális segédeszköz kellemesen lágy tapintású, de a szilikon anyagának köszönhetően nem túl siklós. Ahhoz, hogy ezt a vibrátort egyszerűen, de főleg kényelmesen tudja be- és kicsúsztatni, síkosító használatát javasoljuk, ami kizárólag csak vízbázisú lehet.

A Joystick Mr. Perfect Intense szilikon vibrátor 10 különböző vibrációval rendelkezik. Pontosabban 3 rezgésintenzitással - gyenge, közepes és erős, és 7 különböző ritmusú pulzációval. A bekapcsoláshoz az alján található gombra van szükség, amely a vibrátor vezérlésére is szolgál.
Tartsa 3 másodpercig lenyomva a gombot, és a vibrátor már készen is fog állni a bevetésre :)
Minden további gombnyomással meg tudja változtatni a funkciókat, és ha már befejezte a játékot, akkor ismét tartsa lenyomva a gombot 3 másodpercig, és a vibrátor kikapcsol.
Bekapcsolás után már az első fokozaton észre fogja venni, hogy milyen csendes ez a szexuális segédeszköz. Nem kell aggódnia, hogy valaki netán meghallja önt, miközben átadja magát az élvezeteknek.... persze ha csak ön nem hangosabb mint a vibrátort :D

És ha mindez még nem lenne elég, ez a vibrátor 100%-ban vízhatlan is, így nem csak a zuhany alá, hanem a fürdőkádba is magával viheti.

A termék csomagolása nagyon elegáns, mágneses fedelű kinyitható dobozba van csomagolva.
A csomagolás része egy tároló tasak is, amelyben diszkréten magával viheti bárhová. Viszont ügyeljen arra, hogy a vibrátort minden használat után alaposan tisztítsa meg és fertőtlenítse (szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel), és úgy tegye a tasakba. Ezzel megakadályozhatja a baktériumok elszaporodását a felszínén és a másodlagos szennyeződéseket.

Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5507
Szín: Lila
Hosszúság: 17,5 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Hullámos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.