10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Jülie Lovetoys dupla karos vibrátor

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Jülie Lovetoys dupla karos vibrátor

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 995
Ft
PLUSZOK:
  • 2 különálló motor mindkét részben 1
  • Közvetlen csikló és G-pont / vaginális és anális stimuláció
  • A vibrátor hegyéből érkező rezgés
  • Antiallergén szilikon anyag
Termékleírás
A kétkarú vibrátor olyan nők számára készült, akik szeretik felfedezni és kipróbálni az új dolgokat. Ezzel a multifunkcionális segédeszközzel érdekes módon kísérletezhet és kipróbálhat új dolgokat. 

A You2toys márka kétkarú vibrátora két különálló motorral rendelkezik. Két karból áll, egy nagyobb és egy kisebb karból. A karok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, rugalmasak és kissé eltérő alakúak.

A vibrátor 7 rezgési móddal rendelkezik. Egy gombbal kapcsolható be, a második pedig a rezgési módokat változtatja. A rezgések az erotikus eszköz hegyéből érkeznek, így tökéletesen meg tudja célozni a megfelelő pontot. A vibrátor teljes hossza 17 cm, amelyből az egyik kar használható hossza 11, a másik 12 cm.

A vibrátor matt fekete színű és antiallergén szilikonból készült, amely nagyon gyengéd a bőrhöz. A vibrátor nagyon rugalmas, így nagyon könnyen hajlítható.

A vibrátor a következőképpen használható: A karok összekapcsolhatók és klasszikus vibrátorként használhatók, ami stimulálja a G-pontot. Mindkét karját külön-külön is használhatja, és így egyszerre képes lesz stimulálni a csiklót is. Egy másik lehetséges kombináció az anális nyílás stimulálása is.

A csomag ajándéknak is alkalmas. Ez a készülék elemekkel működik, amelyeket külön kell megvásárolni. 

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Varga
2022.06.16.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7577
Hosszúság: 17,0 cm
Használható hosszúság: 11,0 cm
Átmérő: 2,7 - 2,9 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Rugalmas
Vibrálás: 7 + 7 féle vibráció + 2 motor
Vezérlés: Gombos
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...