Magnum Opus Thruster Pro újratölthető távirányítós lökő vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Magnum Opus Thruster Pro újratölthető távirányítós lökő vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
43 495
Ft
PLUSZOK:
  • Lökő vibrátor és dugógép egyben
  • Növekszik akár 8 cm-re lökéskor
  • 70 lökés percenként
  • 36 beállítás
  • Lök és rezeg
  • A tapadókorong vízszintesen tartja a vibrátort
5,0
1 értékelés alapján
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Magnum Opus Thruster Pro egy mindenre képes szerető, amely kompromisszumok nélkül gondoskodik önről. Használhatja lökő vibrátorként és dugógépként is.

Amikor vibrátorként használja, a percenkénti 70 lökéssel elveszi a lélegzetét. Ez egy szuperemberhez méltó sebesség.

Amellett, hogy lök, még vibrálni is fog. Összesen akár 36 beállítási lehetőséged van (4 rezgésmód, 3 rezgési sebesség és 3 lökési sebesség). Minden funkciót külön-külön vezérelhet, így teljesen testre szabhatja a maszturbációt. A rezgésmódokat a távirányítóval váltogathatja.

Ennek a hímnek a méretei még a legigényesebbeknek is tetszeni fognak. A használható hossza 16,5 cm és hihetetlen 8 cm-rel növekszik lökés közben. Összességében 24,5 cm fog önbe hatolni. Az átmérője 3,4 cm.

A hüvelyi rész teteje valósághű formájú. A tetején domború makk van, a vibrátor teste enyhén erezett felületű. Tapintásra olyan érzés, mint egy valódi pénisz.

A csomagban egy erős tapadókorong is található, ami a vibrátort egy dugógépsé teszi. A tapadókorong elég erős ahhoz, hogy vízszintes helyzetben tartsa ezt a masszív vibrátort. Így még kutyapózban is élvezheti a lökést - csak csavarja a vibrátort a tapadókorongra és kész.

A hüvelyi rész prémium minőségű szilikonból készült, (az aranyszalag biztonságos ABS műanyagból készült). A szilikon sima, selymes, és puha tapintású. Ráadásul gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, így nem fogsz fázni tőle.

Az elegáns szerető nem tartozik a víz alá, viszont fröccsenésálló, ami mindenképpen megkönnyíti a tisztítást. Egy gyengéd öblítés gyenge vízsugár alatt gond nélkül megteszi a hatását.

Töltsd fel tökéletes szerelmedet a mellékelt USB-kábellel. Így nem maradsz "hoppon", mert nincs otthon elemed. Csak ne felejtsd el feltölteni.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Schneider
Értékelve: 2023.12.30.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Minden
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8762
Hosszúság: 31,0 cm
Használható hosszúság: 16,5 cm
Átmérő: 3,4 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Enyhén erezett
Vibrálás: 36 féle vibráció
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...