My Favorite G pont csikló vibrátor nyuszi - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

My Favorite G pont csikló vibrátor nyuszi - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 995
Ft
PLUSZOK:
  • 3in1 hüvely / G-pont / csikló stimulálása
  • 2 függetlenül vezérelt motor
  • Szilikon antiallergén anyag
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ahogy neve is sugallja, ez lesz a kedvenc csikló, hüvely és a G-pont vibrátorod!

A vibrátor fő része kb. a közép-európai péniszméretnek felel meg. A feje ívelt és hegyes, hogy a behelyezést követően pontosan illeszkedjen a G-pontra. Ez a fő, hüvelyi rész 3 forgási sebességgel rendelkezik.

A csiklóstimuláló egy nyuszi alakú csiklókarból áll. A nyuszi nagy, hogy pontosan illeszkedjen a csiklóra, amikor a vibrátort a hüvelybe helyezi. A kar részben hajlékony, így a csikló izgatása valóban élvezetes lesz. 6 rezgő/lüktetési sebesség és ritmus közül választhat.

A vibrátor további remek tulajdonsága, hogy mindkét motor (az egyik a fő részben, a másik a csiklóstimulálóban helyezkedik el) külön-külön vezérelhető. Ez azt jelenti, hogy ön nemcsak a rezgések ritmusát és gyorsaságát, valamint a lüktetést választhatja ki, hanem azt a lehetőséget is, hogy az egyik része teljesen kikapcsolva maradjon.

A vibrátor  nem vízálló, ami azt jelenti, hogy nem szabad víz alá meríteni, a víz fröccsenése nem zavarja. A fő rész felső anyaga szilikon, ami 100%-ban biztonságos a szervezet számára, illatmentes és gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. Mindenki számára kivétel nélkül alkalmas, még az érzékeny nőknek is, akik hajlamosak az irritációra vagy az allergiás reakciókra.

A csomagolás nem tartalmazza az elemeket.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7225
Hosszúság: 23,5 cm
Használható hosszúság: 12,2 cm
Átmérő: 3,0 - 3,3 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított csúcs
Vibrálás: 3 forgási sebesség + 7 rezgés és pulzálás
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Gombos
Elemek: 3 × AAA

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...