Premium Slim szilikon vibrátor fekete - sérült csomagolás

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
KEDVEZMÉNY
-19%

Premium Slim szilikon vibrátor fekete - sérült csomagolás

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 10 500 Ft
Ár:
8 495
Ft
Megspórol: 2 005 Ft (19%)
PLUSZOK:
  • Minőségi anyag
  • Remek ár / minőség arány
Termékleírás
A minőségi Premium Slim fekete színű szilikon vibrátor a valósághű kialakításának, számos rezgésfajtájának, erőteljes motorjának és a remek ár/minőség arányának köszönhetően minden nőt garantáltan kielégít.
A vibrátor rugalmas, az enyhén hajlított alakjának és csúcsának köszönhetően alkalmas a G-pont stimulálására. A teljes hosszában erőteljesen erezett felület és az enyhén szélesedő test alaposan izgatja a hüvelyt. 
A vezérlése egyszerű, az alján található gomb segítségével. A be/kikapcsoláshoz hosszabb ideig tartsa lenyomva a gombot. Minden további gombnyomással kiválaszthatja pontosan azt a vibrációt, ami a legkellemesebb az ön számára.

Figyelmeztetés: A vibrátor új, nem használt. A külső csomagolás azonban sérült, így a termék már nem alkalmas ajándéknak.

Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza.​

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Ilcsi
2023.01.10.
Tökéletes
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8158
Hosszúság: 21,0 cm
Használható hosszúság: 17,0 cm
Átmérő: 2,5 - 4,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: 2 × AA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.