Satisfyer Vibes Power Flower vibrátor piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Vibes Power Flower vibrátor piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
17 495
Ft
PLUSZOK:
  • Kettős G-pont stimuláció
  • A levelek 12 ritmusban hullámoznak
  • Eredeti és gyönyörű dizájn
  • 100% vízálló
  • Töltés USB mágneses kábelen keresztül
MÍNUSZOK:
  • Igényesebb tisztítás a szirmok közötti térben
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Vibes Power Flower vibrátor már első pillantásra különbözik a többi vibrátortól. A három szirommal ellátott virágos kialakítás kettős G-pont stimulációt kínál. A vibráló szirmok a csikló, de mindkét partner más erogén zónáinak stimulálására is használhatók.

Ez a vibrátor szokatlan módon stimulálja a G-pontot - a szirmok/nyelvek lobogó mozgásával. Ezek a G-pontot és a hüvelyfalat érintik. Minden egyes nyelvcsapás közelebb viszi az orgazmushoz. A hüvelyt masszírozó rezgések hozzájárulnak a csúcsponthoz. Gyakorlatot igényel a behelyezés, a szirmokat közvetlenül a behelyezés előtt össze kell nyomni. 

A szilikon bársonyosan puha, a stimulátor teste szilárd és jól továbbítja a rezgéseket. Maguk a nyelvek nagyon rugalmasak. Az egyes nyelvek hegyes vége veszélyesnek tűnhet, de ennek éppen az ellenkezője igaz. Nagyon puhák, rendkívül kellemes tapintásúak. 

A Vibes Power Flower stimulátor olyan hölgyek számára alkalmas, akiknek nincs szükségük pontos klitorális stimulációra, de élvezik a szélesebb körű masszírozást. Valójában a masszázs a csiklóizom körüli területet is eléri

A bónusz az a lehetőség, hogy a stimulátort a mellbimbókon vagy a partner péniszén is használhatja. Helyezze a stimulátort a makkra úgy, hogy a szirmok körülvegyék a makkot. A gyengéd csiklandozás és rezgés biztosan tetszeni fog partnerének. :) 

A Vibes Power Flower vibrátor 6 vibrációs mintát és 6 intenzitást kínál. A vezérlés egyszerű és intuitív. Egy kör alakú fogantyún található.
A készülék egy kicsit nehezebb, és az ujjhurokon keresztül történő fogás módja nem igazán alkalmas a kis kezek számára.

Vízálló kialakításának köszönhetően a Power Flower-t a kádban vagy a zuhanyzóban is használhatja. A mellékelt mágneses USB-csatlakozóval újratölthető
Ha tehát az önkielégítés új dimenzióját keresi, nyúljon a Vibes Power Flowerhez.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7638
Hosszúság: 18,0 cm
Használható hosszúság: 12,0 cm
Vastagság: 45 mm
Tömeg: 207 g
Anyag: Szilikon
Felület: Bársonyosan puha
Rugalmasság: Rugalmas
Vibrálás: 12 mód
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Fogantyú
Elemek: USB
Töltési idő: 3.5 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...