Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Smile Little Darling mini vibrátor

Smile Little Darling mini vibrátor

PLUSZOK:
  • A méret kezdők számára alkalmas
  • A szilikon anyag ideális allergiások számára
  • 7 vibrációs / pulzációs ritmus
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
Termékleírás
Egy kisebb pénisz alakú szilikon vibrátor. A méreteinek és anyagának köszönhetően a vibrátor különösen alkalmas kezdők számára, vagy azoknak a nőknek, akik hosszú ideje nem szexeltek.
 
A vibrátor szilárd, nem hajlékony, nagyon jól szolgálatot tesz a csikló külső stimulálása vagy az ánusz bemenetének az izgatása során. Vaginálisan használva nemcsak az erős és a nagy teljesítményű motor - aminek akár 7 vibráló és pulzáló ritmusa van -, hanem a felületén lévő, részben kiálló erek is örömet fognak szerezni.
 
A rezgésvezérlés egyszerű, a vibrátor alsó részén van egy gomb, amit hosszabb ideig lenyomva tartva bekapcsolja a vibrátort, és a gomb minden további megnyomása megváltoztatja a kívánt vibrációs ritmust. 1 darab AA ceruzaelem segítségével üzemel, ami azonban nincs a csomagban, azt külön kell megvásárolni.
 
A vibrátor fő részén alkalmazott szilikon anyag 100%-ban ártalmatlan a testre nézve, és különösen az extra érzékeny hüvelyi nyálkahártyával rendelkező nők fogják értékelni, vagy például azok a nők is, akik allergiásak a latexre. A szilikon gyorsan felveszi a test hőmérsékletét, szagtalan és illatmentes, selyem tapintású, és a lényeg, hogy antiallergén.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6961
Hosszúság: 12,0 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 2,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vezérlés: Gombos
Elemek: 1 × AA elem

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...