10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Svakom Judy szilikon prosztata és G-pont vibrátor

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Svakom Judy szilikon prosztata és G-pont vibrátor

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
23 499
Ft
PLUSZOK:
 • 2 az 1-ben szexuális segédeszköz
 • G-pont izgató és prosztata stimuláló
 • 25 vibrációs és pulzációs mód
 • Extra erős motor
 • Nagyon csendes
 • Szilikon anyag
 • 100%-ban vízhatlan
 • Tölthető - elem nélküli használat
Termékleírás
Végre egy olyan szexuális segédeszköz, ami nemcsak önnek, hanem a partnerének is örömet fog okozni - Svakom Judy. Ezt a vibrátort, vagy análkúpot a G-pont közvetlen stimulálására is használhatja, vagy nőknél az anális nyílás izgatására, férfiaknál pedig a prosztata közvetlen izgatására!

Ez a szexuális segédeszköz szilikon anyagból készül, ami teljesen biztonságos a szervezet számára. Nem okoz allergiás reakciót vagy irritációt, valamint megfelelő karbantartással és vízbázisú síkosító használatával ez a segédeszköz valóban nagyon sokáig remek "segítője" lesz.  

A Judy 5 x 5 rezgő és lüktető módot rejt magában, ami összesen 25-féle, vibráló stimulálásból származó élvezetet biztosít. A bekapcsolásnál azonnal észre fogja venni, hogy ez a segédeszköz nagyon minőségi módon van megmunkálva, ugyanis rendkívül csendes! 

VEZÉRLÉS

A felső részén egy S (Svakom) betűvel ellátott, észrevétlen gomb található, amelyet a bekapcsoláshoz 2 másodpercig lenyomva kell tartani.

Az egyes vibrációs módokat dupla kattintással (2x gyors megnyomás) tudja megváltoztatni. A vibráló mód kiválasztása után a rezgésintenzitást a gomb egyszeri megnyomásával növelheti.

TÖLTÉS

Ennek a nagyszerű univerzális szexuális segédeszköznek nagy előnye, hogy a használatához nem lesz szüksége elemekre! A Judy USB-kábel segítségével tölthető, aminek köszönhetően csak egy egyszeri befektetésről van szó. A vezérlőgombbal ellentétes oldalon egy észrevétlen lyuk található, amelybe a töltőkábel csatlakozóját kell behelyezni.

VÍZHATLANSÁG

Ezzel a szexuális segédeszközzel nem fog semmilyen korlátokba ütközni. A Svakom Judy 100%-ban vízhatlan, ezért nemcsak hogy lefröcskölheti vízzel, hanem akár teljesen a víz alá is merítheti.

A csomagolás nagyon elegáns, a segédeszköz kiváló minőségű fekete dobozba van csomagolva, amely nagyon jó benyomást fog kelteni, ha ezt a segédeszközt erotikus ajándéknak szánja partnere számára.

A CSOMAGOLÁS TARTALMA:
 • Judy szilikon vbiráló szexuális segédeszköz
 • töltőkábel
 • átlátszatlan tároló tasak
Ügyeljen rá, hogy a segédeszközt mindig 100%-osan tisztán helyezze a tároló tasakba. Miután megmosta szappanos vízzel, a segédeszközt kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. Csak így akadályozhatja meg a baktériumok elszaporodását, és a szennyeződések másodlagos átvitelét az eszközre.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5628
Hosszúság: 10,0 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 2,8 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 25 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...