Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

Tölthető Love Rider G

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Tölthető Love Rider G

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
17 499
Ft
PLUSZOK:
  • G-pont közvetlen stimulálása / a hullámos kialakítás izgató hatással van a behatolás közben
  • Erős teljesítményű motor / tölthető - nincs szükség elemekre
  • Tapadókorong a kéz nélküli használatra / Strap-On hámmal együtt is használható
  • 100%-ban vízhatlan / selymes szilikon anyag
Termékleírás
A G-pont megtalálása még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezzel a vibrátorral minden kaland egy felejthetetlen élménnyé válik!

A termék selymes, sima felülete megkönnyíti a behelyezést, és nem gátolja meg önt a vadabb játékok élvezetében. Ráadásul a Love Rider G-nek tapadókorong is van a végén, ami lehetővé teszi, hogy olyan pózokat is kipróbálhasson, amelyek más vibrátorokkal nem lehetségesek. Helyezze a vibrátort bármilyen sima felületre, és máris szabad kezeket kap a további izgatáshoz. Ezenkívül a vibrátort Strap-On hámba is behelyezheti.

A higiénikus szilikon, amelyből ez a készülék készül, biztosítja, hogy a termék 100%-ban biztonságos a szervezet számára. A szilikon hipoallergén és könnyen tisztítható, így az allergiára hajlamos, vagy a túlérzékenységben szenvedők számára is alkalmas. 

Az anatómiai kialakítás segít a G-pont megtalálásában. A vibrátort a legérzékenyebb területek izgatására tervezték. A lekerekített csúcs és az enyhén tagolt felület tökéletes segítőt varázsolnak ebből a termékből. 

A termék vízhatlanságát akkor fogja igazán értékelni, ha ki fogja akarni próbálni, hogy milyen érzés az orgazmus elérése forró fürdés közben. A termékben nem tesz kárt, ha víz alá meríti, vagy ha hosszabb ideig nedves és párás környezetben használja.

A Love Rider G újratölthető, aminek köszönhetően már nem kell többé foglalkoznia az állandó elemcserével. A vibrátor a mellékelt USB-kábel segítségével tölthető.
Az erőteljes motor pozitív meglepetést fog okozni nagy teljesítményével, amelyet a hét rezgésmódnak köszönhetően le is tesztelhet.
A rezgésvezérlő a készülék elején található, alul, azon a részen, ami még a behelyezés után is "kéznél van". Két gomb áll rendelkezésére - egy a bekapcsolásra/kikapcsolásra, a másik pedig a rezgések és pulzációk közti váltásra.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6422
Hosszúság: 17,8 cm
Használható hosszúság: 16,0 cm
Átmérő: 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Hullámos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.