Vibe Therapy Zest - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Vibe Therapy Zest - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 21 100 Ft
Ár:
17 990
Ft
Megspórol: 3 110 Ft (15%)
Jól jöhet Önnek:
50 ml-es csomagolású vízbázisú síkosító hosszan tartó hatással. Az érzékeny bőrűek számára is bátran ajánljuk. Óvszerrel és játékokkal használható, mivel nem károsítja az anyagokat.
Just Glide vízbázisú síkosító 50 ml 1 890 Ft
150 ml-es csomagolású organikus tisztítószer szexuális segédeszközökre, melyet kifejezetten a játékszerek fertőtlenítésére fejlesztettek ki.
Stimul8 organikus tisztítószer szexuális segédeszközökre 150 ml 3 790 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • 3-féle rezgés és 4-féle lüktetés
  • Szilikon anyag
  • Alkalmas a G-pont stimulálására
  • Szép csomagolás
Termékleírás
A Vibe Therapy Zest egy szilikon vibrátor ívelt csúccsal, ami alkalmas a G-pont stimulálására. Ráadásul a vibrátor csúcsa bordázott, ami még intenzívebb stimulációt tesz lehetővé.

A 25,5 cm-es hosszával (használható hossza 17 cm) és a 4 cm-es vastagságával a Zest a nagyobb vibrátorok közé tartozik. Lehet, hogy amikor a kezében tartja, nem úgy tűnik, de valóban egy nagyobb „európai” átlagról van szó. Ezért a kiválasztásnál jól fontolja meg, hogy a méretei megfelelnek-e önnek.

ANYAG

Ahogy azt a neve is sugallja, a Vibe Therapy Zest vibrátor orvosi szilikon készült, ami a lehető legjobb anyag, amit a szexuális segédeszközök gyártására használhatnak. (Szilikont használnak például a cumik gyártásánál is.) Teljesen biztonságos, nem okoz allergiát, irritációt, ebből kifolyólag az érzékenyebb hölgyek számára is alkalmas. Ráadásul a szilikon nagyon tartós és megfelelő gondoskodás mellett akár évekig is ki fog tartani.

REZGÉSMÓDOK

A Vibe Therapy Zest 7 rezgésmóddal rendelkezik:
  • 3-féle pulzáció
  • 3-féle rezgés
  • egy „eszkalációs” sebesség, ami egyfajta fokozódó rezgés
A működésről két darab AA elem gondoskodik. Mivel a rezgések valóban nagyon erősek lehetnek, ez az elemek fogyasztásán is tükröződni fog. Ezért azt javasoljuk, hogy jó minőségű alkáli elemeket vásároljon. Az olcsóbb változatok lehet, hogy csak pár percig lesznek képesek meghajtani a vibrátort.

A vezérlés a vibrátor alsó részén helyezkedik el, ami pont megfelelő arra, hogy a gomb kitapogatása ne legyen zavaró. Alapvetően csak egyetlen egy gombról van szó, amellyel a rezgések, a lüktetések és az eszkaláció között váltogathat.

A vibrátor természetesen vízálló, így akár a zuhany alatt is élvezkedhet vele.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6210
Szín: Rózsaszín
Hosszúság: 25,5 cm
Használható hosszúság: 17,5 cm
Átmérő: 4,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Bordázott
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 3 féle vibráció + 4 típusú pulzálás
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Fogantyú
Elemek: 2 × AA elem
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.