Icicles No.04 üveg G-pont vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Icicles No.04 üveg G-pont vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 995
Ft
PLUSZOK:
  • Ívelt csúcs közvetlenül a G-pont izgatására / izgató spirál behatolás közben
  • 2 az 1-ben vibrotojás / az üveg dildót külön is használhatja
  • Kézzel készített szexuális segédeszköz
  • Hipoallergén anyag, ideális a hővel / hideggel való játszadozásra
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Az Icicles márka eltávolítható vibrotojással rendelkező, bordázott felületű, üveg vibrátora annak a bizonyítéka, hogy még egy nem feltűnő játék is sok izgalmat okozhat az ágyban. Az elegáns kialakítás, hipoallergén anyag, és számos lehetőség, ahogyan a vibrátorral játszadozhat, folyamatosan ösztönözni fogja önt a kísérletezésre.

A segédeszközt dildóként is használhatja, vagy miután behelyezte a vibrotojást, élvezheti a gyönyörteljes rezgéseit. A vibrátor csúcsa anatómiailag úgy van kialakítva, hogy miliméteres pontossággal stimulálja a G-pontját. A finoman bordázott felület, ami masszírozza és izgatja a hüvely falait, szintén hozzájárul a tökéletes behatoláshoz.

A vibrátor 10 rezgésmódot kínál, amelyeket a vezérlővel indíthat be. Ez egy kábel segítségével van a vibrotojáshoz csatlakoztatva. A rezgések folyamatos működéséhez 3 AAA elemre van szükség, amelyeket a csomagolás nem tartalmaz. A kivehető tojás előnye, hogy külön is használhatja a mellbimbók, csikló vagy más erogén zónák izgatására.

A boroszilikát üveg, amelyből a vibrátor készül, az egyik legtartósabb és legjobb anyag, amelyből a szexuális játékok készülhetnek. Az üveg rendkívül szilárd, és alkalmas a hővel való kísérletezésre. Vízben melegítse fel vagy hűtse le a játékot, és máris kezdetét veheti a szokatlan élmény.
Az üveg hipoallergén, tartós és könnyen tisztítható. Mossa le a vibrátort langyos vízben, permetezzen rá fertőtlenítőszert, és a játék mindig ismét olyan lesz, mint újkorában.

Az Icicles márka minden egyes szexuális segédeszközét kézzel készítik.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6690
Hosszúság: 17,5 cm
Használható hosszúság: 14,6 cm
Átmérő: 1,8 cm
Anyag: Üveg
Felület: Spirálos
Rugalmasság: Hajlított csúcs
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: 3 × AAA
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...