Icicles No.19 vastag üveg G-pont vibrátor

4 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Icicles No.19 vastag üveg G-pont vibrátor

4 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 995
Ft
PLUSZOK:
  • Vízhatlan - fürdőkádban is használható
  • Ideális a hőmérséklettel való játszadozásra - felmelegítheti/lehűtheti
  • Hipoallergén üveg
  • Tartós, könnyen tisztítható
Termékleírás
Tagolt felületű, üveg vibrátor, amely egyaránt alkalmas az enyhe izgatásra, de nagyon kemény játszadozásra is! Az elegáns megjelenésnek, a nem porózus, tartós anyagnak és a motornak, ami csodákra képes, többé már nem lesz szüksége más erotikus játékra!

A vibrátor ergonomikusan ívelt csúccsal rendelkezik, amit a csikló stimulálása során fog értékelni - pontosan oda irányíthatja, ahol szüksége van rá, és ugyanez érvényes a hüvelybe való behatolásra is - tökéletes pontossággal eléri a G-pontját. És ha ehhez még csatlakozik a tagolt felület, ami folyamatosan izgatja a hüvely falát, az orgazmus sokkal hamarabb fog jönni, mint gondolná.

A segédeszköz vízhatlan, aminek köszönhetően a fürdőkádban vagy a zuhany alatt is használhatja. A víz vagy a vízszint alá merítés sem befolyásolja a motor működését. A motor többsebességű rezgéseket kínál, amelyek intenzitását a vibrátor alján lévő csavarógombbal vezérelhet. A legmagasabb fokozaton a vibráció rendkívül erős, és a működéséhez 2 AA elemre van szükség, amelyeket a csomagolás nem tartalmaz.

Az üveg anyag ideális az erotikus játékok készítéséhez. Az üveg egy olyan higiénikus alternatíva, ami nem szívja fel a baktériumokat, megakadályozva ezzel a baktériumok szaporodását. A szennyeződések a felszínén maradnak, amelyeket folyó víz alatt és fertőtlenítőszerrel könnyedén eltávolíthat. Az üveg hipoallergén, és megfelelő karbantartás esetén nem okoz nyálkahártya túlérzékenységet.
Az előítéletek ellenére ez egy rendkívül erős és tartós anyag, aminek egy óriási előnye van más anyagokkal szemben - a hőmérséklettel való játszadozásra született. A vibrátort felmelegítheti vagy lehűtheti anélkül, hogy kárt tenne benne, és figyelemmel kísérheti, hogyan reagálnak a legérzékenyebb pontjai a kellemes hidegre/melegre.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Lukács
2021.07.04.
Lukács
2020.03.10.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6691
Hosszúság: 18,5 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 3,8 cm
Anyag: Üveg
Felület: Tüskékkel
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vezérlés: Toló irányítás
Elemek: 2 × AA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.