Icicles No.19 vastag üveg G-pont vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Icicles No.19 vastag üveg G-pont vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 16 400 Ft
Ár:
14 990
Ft
Megspórol: 1 410 Ft (9%)
Jól jöhet Önnek:
Bio anális síkosító Just Glide 50 ml.
Just Glide Bio Anal síkosító 50 ml 2 390 Ft
Just Glide szilikon síkosító 30 ml 2 490 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Vízhatlan - fürdőkádban is használható
  • Ideális a hőmérséklettel való játszadozásra - felmelegítheti/lehűtheti
  • Hipoallergén üveg
  • Tartós, könnyen tisztítható
Termékleírás
Tagolt felületű, üveg vibrátor, amely egyaránt alkalmas az enyhe izgatásra, de nagyon kemény játszadozásra is! Az elegáns megjelenésnek, a nem porózus, tartós anyagnak és a motornak, ami csodákra képes, többé már nem lesz szüksége más erotikus játékra!

A vibrátor ergonomikusan ívelt csúccsal rendelkezik, amit a csikló stimulálása során fog értékelni - pontosan oda irányíthatja, ahol szüksége van rá, és ugyanez érvényes a hüvelybe való behatolásra is - tökéletes pontossággal eléri a G-pontját. És ha ehhez még csatlakozik a tagolt felület, ami folyamatosan izgatja a hüvely falát, az orgazmus sokkal hamarabb fog jönni, mint gondolná.

A segédeszköz vízhatlan, aminek köszönhetően a fürdőkádban vagy a zuhany alatt is használhatja. A víz vagy a vízszint alá merítés sem befolyásolja a motor működését. A motor többsebességű rezgéseket kínál, amelyek intenzitását a vibrátor alján lévő csavarógombbal vezérelhet. A legmagasabb fokozaton a vibráció rendkívül erős, és a működéséhez 2 AA elemre van szükség, amelyeket a csomagolás nem tartalmaz.

Az üveg anyag ideális az erotikus játékok készítéséhez. Az üveg egy olyan higiénikus alternatíva, ami nem szívja fel a baktériumokat, megakadályozva ezzel a baktériumok szaporodását. A szennyeződések a felszínén maradnak, amelyeket folyó víz alatt és fertőtlenítőszerrel könnyedén eltávolíthat. Az üveg hipoallergén, és megfelelő karbantartás esetén nem okoz nyálkahártya túlérzékenységet.
Az előítéletek ellenére ez egy rendkívül erős és tartós anyag, aminek egy óriási előnye van más anyagokkal szemben - a hőmérséklettel való játszadozásra született. A vibrátort felmelegítheti vagy lehűtheti anélkül, hogy kárt tenne benne, és figyelemmel kísérheti, hogyan reagálnak a legérzékenyebb pontjai a kellemes hidegre/melegre.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6691
Szín: Fehér
Hosszúság: 18,5 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 3,8 cm
Anyag: Üveg
Felület: Tüskékkel
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vezérlés: Toló irányítás
Elemek: 2 × AA elem
Gyártó:
Lukács
2021.07.04.
Lukács
2020.03.10.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.