Spectrum Nubby üveg dildó golyókkal a felületén

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Spectrum Nubby üveg dildó golyókkal a felületén

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
10 499
Ft
PLUSZOK:
  • A felületéből kiemelkedő golyócskák extra élvezetet nyújtanak
  • Az üveg ideális a hővel való játszadozásra
Termékleírás
A Loving Joy márka egy olyan szexuális segédeszközt mutat be ezen dildó formájában, amit minden nő garantáltan imádni fog. A dildó üvegből készül, a belseje telt, vagyis nem üreges, ami fokozza a biztonságérzetet és gondoskodik a tökéletes élvezetről, mindenféle aggodalmak nélkül.  
A felületét apró, gömb alakú kiemelkedések borítják, amelyek a behatolás során garantáltan intenzívebb élvezetet biztosítanak.

A dildó hüvelyi és anális használatra is alkalmas. Az anyag lehetőséget nyújt a kísérletezésre is, mivel lehűtheti, vagy épp ellenkezőleg, a tenyerével fel is melegítheti a dildót. Így csak önön múlik, hogy kellemes hűsítő hatással vagy élvezetes melegséggel szeretné magát kényeztetni.

Az üveg segédeszközök könnyedén tisztán tarthatóak, és a karbantartásuk nem túl igényes. A dildó 100%-ban hipoallergén és ártalmatlan a szervezet számára. A tisztítás során fertőtlenítőszer használatát is javasoljuk, a behatoláskor pedig ne féljen síkosító után nyúlni. 

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6407
Hosszúság: 18,0 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 2,5 cm
Anyag: Üveg
Felület: Tüskékkel
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.