Cyclone valósághű vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Cyclone valósághű vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 7 900 Ft
Ár:
6 290
Ft
Megspórol: 1 610 Ft (20%)
Termékleírás
Ez a valósághű Real Rapture kollekcióból származó Cyclone vibrátor nemcsak a hüvelyét és csiklóját teszi boldoggá, hanem a gátját és popsiját is. Diszkrét méretével és intenzív rezgéseivel rendkívüli kielégülést képes okozni.

A vibrátor teljes hosszában enyhén erezett, ami a behatolás közben finoman érezhető. Ez a vibrátor ráadásul kissé hajlékony is, aminek köszönhetően a sima és merev makkjával könnyen behatol a még ismeretlen helyekre is. Mivel ez a vibrátor szilárd, használható anális stimulációra is.
Kerek makkja - amelynek átmérője csupán 2,5 cm - biztosítja az érzékeny és biztonságos behatolást. Egy csepp síkosító használatával mély és nagyon intenzív behatolást élhet át.
A többsebességű vibrációknak köszönhetően tovább fokozhatja az élvezeteket. A rezgéseket a segédeszköz alsó részén található csavarógomb segítségével szabályozhatja.

És a legjobbat a végére hagytuk! A vibrátor 100%-ban vízhatlan. Ennek a kis segédeszköznek a társaságában a fürdés vagy a zuhanyzás sokkal izgalmasabbá válhat.

Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza.​

ANÁLIS SÍKOSÍTÓ HASZNÁLATA

Javasoljuk, hogy vízbázisú síkosítót használjon. Anális stimuláció esetén célszerű közvetlenül erre  a célra ajánlott anális síkosítót használni. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökhöz, és nem teszt kárt a segédeszközök felületében. Néhány anális szexhez alkalmas síkosító a kényelmesebb behatolás érdekében érzéstelenítő összetevőket tartalmaz.
Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához használjon erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt.
A sima felületű eszközök meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők. 
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX4174
Szín: Testszínű
Hosszúság: 17,0 cm
Használható hosszúság: 14,5 cm
Átmérő: 2,5 cm
Anyag: ABS
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Enyhén hajlékony csúcs
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Csavarógombos
Elemek: 1 × AA elem
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.