King Cock 7 hajlítható valósághű vibrátor

4 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

King Cock 7 hajlítható valósághű vibrátor

4 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
18 995
Ft
PLUSZOK:
  • Strap-On hámmal való használatra is alkalmas
  • Levehető tapadókorong, így anélkül is használhatja
  • Különböző pozíciókba állítható belső szerkezet
  • A tapadókorong ereje a vízszintes használatot is lehetővé teszi
  • Ultra valósághű kialakítás / mint az igazi pénisz
  • Antiallergén anyag / biztonságos a szervezet számára / ftalátmentes / latexmentes
Termékleírás
Tökéletes teltségérzet és valósághű élvezet - pontosan ezt kínálja ez a huncut segédeszköz. A King Cock állítható helyzetű vibrátort minden nő értékelni fogja, akinek fontos a hiteles élmény, és pontosan tudja, mit vár el a vibrátortól. A 17,5 cm használható hosszal és a legszélesebb ponton a 4,5 cm-es átmérővel, ez még a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégíti.

Egyetlen érintés is elegendő ahhoz, hogy megbizonyosodjon róla, a mű érzés valami olyasmi, amit ezzel a játékkal nem fog megtapasztalni. A segédeszköz felülete erősebb és finomabb erekkel van tele, amelyek természetes érzést keltenek, mintha csak egy igazi péniszhez nyúlna hozzá. A tökéletesen kialakított makk szintén hozzájárul ehhez a benyomáshoz - már a behatolás pillanatában a valódi behatolásra emlékeztető élményt biztosít.

A King Cock hajlítható, rendkívül rugalmas és lehetővé teszi az olyan dőlésszög beállítását, amely maximalizálja a G-pont izgatását. A segédeszköz alján eltávolítható tapadókorong van, ami rendkívül erős szívóvákuummal rendelkezik, és amelyet különösen akkor fog értékelni, ha a keze segítsége nélkül szeretné élvezni a vad menetet. A lovagló vagy a kutyapóz ezzel a vibrátorral könnyen fog menni. Ugyanis biztonságosan rögzíthető bármilyen sima felülethez.
Ráadásul. ha olyan vibrátort keres, amely alkalmas Strap-On hámba, a King Cock ennek a követelménynek is megfelel.

A rezgéseket a vibrátor alján található bordázott csavarógomb segítségével tudja szabályozni. A gomb elforgatásával kiválasztja az ön számára leginkább megfelelő rezgésintenzitást. Az igényesebb vásárlók is megtalálják a kedvükre valót. A motort 3x AAA elem működteti, amelyeket a csomagolás azonban nem tartalmaz.

Az anyag nem tartalmaz latexet vagy ftalátokat, ennek köszönhetően a segédeszköz allergiában szenvedők vagy olyan emberek számára is alkalmas, akiknek a nyálkahártyájuk túlzottan reagál az ingerekre. A vibrátor felülete síkosító használatával szépen csúszik, és a segédeszköz simán behatol a nyálkahártyába.

A vibrátort fürdőkádba vagy zuhany alá is magával viheti. Teljesen vízhatlan, így még a víz alatti játékok sem ártanak neki. Biztonságosan víz alá meríthető, ami rendkívül megkönnyíti a tisztítást.

Az elemek behelyezésének folyamata:

Óvatosan csúsztassa ujját a vibrátor recézett műanyag része alá, hogy sima felületet érezzen az ujjai alatt. Így az ujjai a vibrátor ürege és a motorral ellátott rejtett műanyag fogantyú közé kerülnek. Ezután nyomja meg és húzza kifelé ezt a részt. Ha még mindig nem tudja kihúzni a vibrátor alját, próbálja meg kissé elforgatni. Ez kinyitja a kupakot, amely alá az elemeket kell helyezni. Ezután csúsztassa vissza a kupakot, és győződjön meg arról, hogy a vibrátor alsó részét a pénisz üregébe csúsztatja a bevágott részig. Ez az egyetlen módja annak, hogy a vibrátor ismét 100% -ban vízálló legyen.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (3)
Lázár Patrik
2022.05.06.
Az elemet hova kel be helyezni ?
Lolipop.hu
2022.05.06.
Kedves Patrik,

ez az információ megvan írva a termék leírásában is :
"Az elemek behelyezésének folyamata:

Óvatosan csúsztassa ujját a vibrátor recézett műanyag része alá, hogy sima felületet érezzen az ujjai alatt. Így az ujjai a vibrátor ürege és a motorral ellátott rejtett műanyag fogantyú közé kerülnek. Ezután nyomja meg és húzza kifelé ezt a részt. Ha még mindig nem tudja kihúzni a vibrátor alját, próbálja meg kissé elforgatni. Ez kinyitja a kupakot, amely alá az elemeket kell helyezni. Ezután csúsztassa vissza a kupakot, és győződjön meg arról, hogy a vibrátor alsó részét a pénisz üregébe csúsztatja a bevágott részig. Ez az egyetlen módja annak, hogy a vibrátor ismét 100% -ban vízálló legyen."

Szép napot kívánok
Juhász
2020.12.24.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6583
Hosszúság: 21,0 cm
Használható hosszúság: 17,5 cm
Átmérő: 3,3 - 4,5 cm
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Csavarógombos
Elemek: 3 × AAA
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.