King Cock 8 hajlítható valósághű vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

King Cock 8 hajlítható valósághű vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 22 800 Ft
Ár:
20 390
Ft
Megspórol: 2 410 Ft (11%)
PLUSZOK:
  • Rendkívül valósághű kialakítás / mint az igazi pénisz
  • Alkalmas a Strap-On hámmal való használatra is
  • Különböző helyzetekbe állítható belső szerkezet
  • Erős tapadókorong - a vízszintes használatot is lehetővé teszi
  • Levehető tapadókorong, anélkül is használhatja
  • Antiallergén anyag / biztonságos a szervezet számára / ftalátmentes / latexmentes
Termékleírás
Valósághű benyomás, tökéletes felületkezelés, az abszolút kiteljesedés érzése ... Ez csak néhány olyan tulajdonság, amelyet a King Cock 8 állítható vibrátor kínál. Meg fog felelni azon vásárlók követelményeinek, akik nem félnek a határok nélküli játéktól. A vibrátor használható hossza legfeljebb 19 cm, átmérője pedig a legszélesebb helyeken elérheti az 5 cm-t.

A vibrátor felületén számos kiálló ér helyezkedik el, amelyek szintén hozzájárulnak a valósághű benyomáshoz. A vibrátor ránézésre és tapintásra is egy igazi pénisz érzetét idézi elő. A vibrátor hegye egy masszív és alaposan kidolgozott makkal végződik.

A termék 100%-os vízhatlanságának köszönhetően a vibrátort nyugodtan magával viheti a zuhany alá vagy a fürdőkádba. Még a hosszabb víz alatti tartózkodás sem fog kárt tenni benne.
A rezgés intenzitását a vibrátor alján található csavarógombbal szabályozhatja. Így a vibrátor kezelése annyira egyszerű, és nem kell az ujjaival keresgélnie a gombokat.
A motor működéséért az elemek felelősek, de ezeket a csomagolás nem tartalmazza.

A vibrátor alkalmas Strap-On hámba való rögzítésre.

A vibrátor hajlítható és a tapadókorongot különösen azok fogják értékelni, akik szeretik, ha a sikamlós játékok közben a kezei szabadok maradnak. A vibrátort olyan dőlésszögbe állíthatja, amely a leginkább megfelel önnek, és a tapadókorong segítségével bármilyen sima felülethez rögzítheti. A tapadókorong meglehetősen erős vákuumot hoz létre, és a rögzítést követően a helyén tartja a vibrátort.
A tapadókorong a vibrátor alján helyezkedik el, és eltávolítható.

Az elemek cseréje vagy behelyezése egy kis gyakorlatot igényel, ezért meg kell szoknia és el kell sajátítania ezt a műveletet. Az elemeket a vibrátor alsó részébe kell behelyezni - a mögé a hely mögé, ahol a forgatható csavaros rész helyezkedik el, amivel a rezgéseket vezérli.

Az elemek behelyezésének folyamata:

Óvatosan csúsztassa ujját a vibrátor recézett műanyag része alá, hogy sima felületet érezzen az ujjai alatt. Így az ujjai a vibrátor ürege és a motorral ellátott rejtett műanyag fogantyú közé kerülnek. Ezután nyomja meg és húzza kifelé ezt a részt. Ha még mindig nem tudja kihúzni a vibrátor alját, próbálja meg kissé elforgatni. Ez kinyitja a kupakot, amely alá az elemeket kell helyezni. Ezután csúsztassa vissza a kupakot, és győződjön meg arról, hogy a vibrátor alsó részét a pénisz üregébe csúsztatja a bevágott részig. Ez az egyetlen módja annak, hogy a vibrátor ismét 100% -ban vízálló legyen. 

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS 

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6412
Szín: Testszínű
Hosszúság: 22,5 cm
Használható hosszúság: 19,0 cm
Átmérő: 4,6 - 5,0 cm
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Pozicionálható
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Csavarógombos
Elemek: 3 × AAA
Gyártó:
Kovács
2021.05.11.
Szabó
2021.02.15.
Minden

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.