King Cock 8 hajlítható valósághű vibrátor herékkel

3 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

King Cock 8 hajlítható valósághű vibrátor herékkel

3 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
18 995
Ft
PLUSZOK:
  • Különböző helyzetekbe állítható belső szerkezet
  • Alkalmas Strap-On hámmal való használatra is
  • Rendkívül valósághű kialakítás / mint az igazi pénisz
  • Erős tapadókorong - a vízszintes használatot is lehetővé teszi
  • Levehető tapadókorong, anélkül is használhatja
  • Antiallergén anyag / biztonságos a szervezet számára / ftalátmentes / latexmentes
MÍNUSZOK:
  • Kicsit nehezebb a elemek cseréje
Termékleírás
Ezt a nagyobb méretű, aprólékosan kidolgozott valósághű vibrátort különösen azok fogják értékelni, akik imádják a tökéletes telítettség érzését. A használható hossza 15,5 cm, az átmérője pedig a legvastagabb részén eléri az 5 cm-t is.

A vibrátor felületét arra tervezték és úgy dolgozták ki, hogy a lehető leginkább hasonlítson egy igazi férfi hímvesszőjének bőrére. Ezt a benyomást az apróbb és vastagabb erek, a kiálló masszív makk, valamint a valósághű herék idézik elő, amelyek az aktus során stimulálják a csiklót.
A vibrátor a kialakításának és a lehetőségeknek köszönhetően, amit ez a termék kínál, olyan élvezetet biztosít önnek, amit szinte meg sem fog tudni különböztetni a partnerével való igazi szexuális együttléttől. 

A vibrátor behatolási szöge állítható, és a pénisz bármilyen dőlésszögbe pozicionálható. Az alján elhelyezett tapadókorongnak köszönhetően olyan pozíciókban is használhatja, ami más vibrátorokkal nem lenne lehetséges. Ráadásul a tapadókorong eltávolítható, tehát leveheti, és anélkül is használhatja a vibrátort. A tapadókorong rendkívül erős, és a rögzítést követően a vibrátor stabilan a helyén marad. Ez lehetővé teszi, hogy a vibrátort bármilyen sima felületre rögzíthető.

Az a tulajdonság, amelyet biztosan értékelni fog, a vízhatlanság. A vibrátor problémamentesen víz alá merülhet fürdés közben, vagy a zuhany alatt is élvezheti a társaságát.

A rezgéseket a vibrátor alján található csavaros rész elforgatásával tudja vezérelni. A működéshez elemek szükségesek, de a csomagolás nem tartalmazza őket.
Az elemek cseréje vagy behelyezése egy kis gyakorlatot igényel, ezért meg kell szoknia és el kell sajátítania ezt a műveletet. Az elemeket a vibrátor alsó részébe kell behelyezni - a mögé a hely mögé, ahol a forgatható csavaros rész helyezkedik el, amivel a rezgéseket vezérli.

Az elemek behelyezésének folyamata:

Óvatosan csúsztassa ujját a vibrátor recézett műanyag része alá, hogy sima felületet érezzen az ujjai alatt. Így az ujjai a vibrátor ürege és a motorral ellátott rejtett műanyag fogantyú közé kerülnek. Ezután nyomja meg és húzza kifelé ezt a részt. Ha még mindig nem tudja kihúzni a vibrátor alját, próbálja meg kissé elforgatni. Ez kinyitja a kupakot, amely alá az elemeket kell helyezni. Ezután csúsztassa vissza a kupakot, és győződjön meg arról, hogy a vibrátor alsó részét a pénisz üregébe csúsztatja a bevágott részig. Ez az egyetlen módja annak, hogy a vibrátor ismét 100% -ban vízálló legyen.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Szakáczky
2020.05.25.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6413
Hosszúság: 23,0 cm
Használható hosszúság: 15,5 cm
Átmérő: 4,5 - 5,0 cm
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Pozicionálható
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Csavarógombos
Elemek: 3 × AAA
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.