Real Feel vibrátor No. 9 - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Real Feel vibrátor No. 9 - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
10 495
Ft
PLUSZOK:
  • Maximálisan élethű anyag
  • 100%-ban vízhatlan
  • Selymes tapintású
  • Ftalátmentes
MÍNUSZOK:
  • A csomagolás nem tartalmazza az elemeket
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Real Feel no. 9 - fekete színben - egy rendkívül vastag valósághű vibrátor, amit olyan nők számára terveztek, akik át szeretnék élni a valódi teltségérzetet.

A 4,5 - 5,5 cm-es átmérőnek, a nagy és széles makknak, valamint a kiváló minőségű valósághű anyag kombinációjának köszönhetően valódi örömben lesz része. A vibrátor CyberSkin anyagból készült, amely hű mása a test bőrének. Az anyag finom tapintású, hamar alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez, és felveszi azt, és egyúttal puha is. A vibrátor belső szerkezete szilárd, nem hajlékony, annak érdekében, hogy megőrizze a behatolási funkcióját.

A vibrátor erős, többsebességű vibrációkkal rendelkezik, amelyet a vibrátor alján található csavarógomb segítségével tud beállítani. A gomb finom elforgatásával ki tudja választani az Önnek leginkább megfelelő rezgésintenzitást. 

Ezt a szexuális segédeszközt a 100%-os vízhatlanságának köszönhetően használhatja a zuhany alatt vagy akár a kádban is.  Ha úgy tartja kedve, nyugodtan alá is merülhet vele.

Annak érdekében, hogy a Real Feel vibrátor megtartsa a hajlékonyságát, a tisztítás után egy kifejezetten erre az anyagra alkalmas hintőporral kell ápolni.

A csomagolás nem tartalmazza az elemeket.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Csak vízbázisú síkosítót használjon. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, ellenben a szilikon síkosító károsítja a szilikon anyagú erotikus játékok felületétét.
Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon. A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5865
Hosszúság: 23,0 cm
Használható hosszúság: 19,0 cm
Átmérő: 4,5 - 5,5 cm
Anyag: CyberSkin
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Csavarógombos
Elemek: 2 × C elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...