Real Feel No. 9 vibrátor - testszínű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Real Feel No. 9 vibrátor - testszínű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 11 900 Ft
Ár:
10 690
Ft
Megspórol: 1 210 Ft (10%)
PLUSZOK:
  • Maximálisan élethű anyag
  • 100%-ban vízhatlan
  • Ftalátmentes
  • Selymes tapintású
MÍNUSZOK:
  • Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza
Termékleírás
A Real Feel no. 9 egy rendkívül vastag valósághű vibrátor, amelyet olyan nők számára terveztek, akik át szeretnék élni a valódi teltségérzetet.

A 4,5 - 5,5 cm-es átmérőnek, a nagy és széles makknak, valamint a kiváló minőségű valósághű anyag kombinációjának köszönhetően valódi örömben lesz része. A vibrátor CyberSkin anyagból készül, amely hű mása a test bőrének. Az anyag finom tapintású, hamar alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez, és felveszi azt, és egyúttal puha is. A vibrátor belső szerkezete szilárd, nem hajlékony, annak érdekében, hogy megőrizze a behatolási funkcióját.

A vibrátor erős, többsebességű vibrációkkal rendelkezik, amelyek a vibrátor alján található csavarógomb segítségével állíthatók. A gomb elforgatásával ki tudja választani az Önnek leginkább megfelelő rezgésintenzitást. 

Ezt a szexuális segédeszközt a 100%-os vízhatlanságának köszönhetően használhatja a zuhany alatt vagy akár fürdőkádban is. Ha úgy tartja kedve, nyugodtan víz alá is merülhet vele.

Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Csak vízbázisú síkosítót használjon. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, ellenben a szilikon síkosító károsítja a szilikon anyagú erotikus játékok felületétét.
Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon. A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők.
Annak érdekében, hogy a Real Feel vibrátor megtartsa a hajlékonyságát, a tisztítás után egy kifejezetten erre az anyagra alkalmas hintőporral kell ápolni.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5722
Szín: Testszínű
Hosszúság: 23,0 cm
Használható hosszúság: 19,0 cm
Átmérő: 4,5 - 5,5 cm
Anyag: CyberSkin
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Csavarógombos
Elemek: 2 × C elem
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.