G-spot Stimulate Her szilikon vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

G-spot Stimulate Her szilikon vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 28 800 Ft
Ár:
25 990
Ft
Megspórol: 2 810 Ft (10%)
PLUSZOK:
  • 3 az 1-ben csikló / G-pont / gát stimuláló
  • Felmelegítési funkció
  • Akár 20 vibrációs és pulzációs mód
  • Antiallergén szilikon anyag / szagtalan, illatmentes
  • Erős teljesítményű újratölthető motor
  • A vibrátor felmelegítésére szolgáló különálló funkció
Termékleírás
Még soha nem volt ilyen egyszerű rátalálni a titokzatos G-pontra. Ez a vibrátor dupla motorjával és tökéletes ergonomikus kialakításával minden nőt eljuttat a csúcsra, aki ki meri kipróbálni!

A játék két motorral rendelkezik. Az egyik a vibrátorban helyezkedik el, amit a hüvelybe kell helyezni, és a G-pont izgatására szolgál. A másik pedig a kiálló részben van elrejtve, aminek köszönhetően a csiklóját is kényeztetheti egy adag vibrációval. A kettős stimuláció jelentősen csökkenti az orgazmusra való várakozási idejét :)

A rezgéseket vagy a vibrátor elülső részén lévő gombos panelen, vagy a vezeték nélküli távirányítóval tudja szabályozni. Mindkét motor külön-külön 20-féle rezgési módot kínál, beleértve a folyamatos, erősen pulzáló és finoman izgató rezgéseket. Igazán minden nő megtalálja a hozzá illőt, bármennyire is igényes. A rezgések rendkívül csendesek, így ön anélkül élvezheti a gyönyört, hogy bárki meghallgatná.
A gombpanel egy másik érdekes funkciót is rejt - a vibrátor használható részét kellemes 40°C-ra is fel lehet melegíteni. Erre egy különálló gomb szolgál, amelyet ha van kedve, nyugodtan használhat.

A vibrátor úgy van kialakítva, hogy könnyedén becsusszanjon a hüvelybe, és csodát műveljen odabenn. A precíz ergonomikus kialakítást úgy tervezték, hogy tökéletesen megfeleljen a női test igényeinek.
A segédeszköz orvosi szilikonból készül, felülete rendkívül puha és megkönnyíti a játék bevezetését. Ezen felül 100% biztonságos a szervezet számára és higiénikus, nem tartalmaz ftalátokat és allergéneket. Ha minden egyes használat után alaposan lemossa vízzel és erotikus játékokra tervezett fertőtlenítőszerrel, akkor akár hosszú éveken át olyan lesz, mint újkorában. A vibrátor vízálló, így nem kell attól tartania, hogy kárt tenne benne a vízzel való érintkezés.

A vibrátor a dobozban található USB-kábellel újratölthető. A távirányító működtetéséhez szükséges elem közvetlenül a távirányítóba van behelyezve.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6614
Szín: Lila
Használható hosszúság: 9,5 cm
Átmérő: 2,0 - 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 20 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Gyártó:
Ottlik
2021.12.23.
Klaudia
2021.08.25.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.