OhMiBod - blueMotion Nex 1 bugyi vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

OhMiBod - blueMotion Nex 1 bugyi vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
54 495
Ft
PLUSZOK:
 • Tartalmaz bugyit speciális zsebbel a stimulátorra
 • Más bugyival is használható
 • Ideális a partnerével való szórakozáshoz
 • Ideális hosszú távú kapcsolatokhoz
 • USB csatlakozón keresztül újratölthető
 • Nagy teljesítményű, erős motor
 • Diszkrét védőtasakot tartalmaz
 • Végtelen vibrációs ritmusok az ingyenes alkalmazással
 • Kompatibilis minden iOS és Android készülékkel
MÍNUSZOK:
 • A csomagban lévő bugyi csak az L méretig alkalmas
 • A stimulátor nem vízálló
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Az OhMiBod egy diszkrét bugyivibrátor, amely a rezgéseket nemcsak a csiklóra, hanem az egész hüvelyre irányítja. Izgalmat kínál, ha nyilvánosan használják, de akkor is élvezhetik a partner közelségének érzését, ha távol vannak egymástól.

Az OhMiBod stimulátor anatómiailag úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a test íveinek, és erős rezgésekkel stimulálja a csiklót és a környező területet. Az alsó lapos formájának köszönhetően játékosan a bugyiban marad, és viselés közben kényelmet biztosít. Ezenkívül a selymesen puha szilikonfelület teljesen biztonságos a test számára. A rendkívül alacsony, mindössze 29 g-os súlya biztosítja, hogy még csak észre sem fogja venni a jelenlétét a bugyiban. Egészen addig, amíg be nem kapcsolja...
Ha aggódik, hogy kicsúszik, tegye a mellékelt bugyiba speciális zsebbel, amelyet csak erre a bugyivibrátorra terveztek. A csomagban található bugyi egyméretű, és az S, M és L méretnek is megfelel.

Előnye, hogy szinte minden bugyinak van egy hasonló "zsebe" a belsejében. Bizonyára Önnek is van otthon ilyen bugyija, amelybe az OhMiBod beleillik.

Ez a diszkrét viselhető stimulátor új szintre emeli a kísérletezés lehetőségeit, és többet nyújt, mint a diszkrét viselés.
Az OhMiBod kínál egy Music funkciót, ahol kiválaszthatja kedvenc dalát a Spotify vagy az Apple Music szolgáltatásból. A rezgések szinkronizálódnak a zene szexi ütemével. Az OhMiBod stimulátorral az "érezd a zenét tested minden porcikájával" kifejezés új értelmet nyer.

Ha szereti az adrenalint, hagyja, hogy partnere irányítsa az OhMiBod stimulátort, akár vacsora közben is. A vibrátor ezt Bluetooth-kapcsolaton keresztül teszi lehetővé, akár 8 méteres hatótávolsággal. Nem kell aggódni, a rezgések csendesek, még egy enyhe környezeti zaj is elég, és senki sem fog észrevenni semmit. Ráadásul a klub üzemmód funkció a környék hangjainak és zenéinek ütemére rezeg, így nyilvánosan is bulizhat vele!

Ha több mint 8 méter távolságra vannak egymástól, az sem baj. Az OhMiBOd bugyivibrátor az OhMiBod távoli alkalmazással vezérelhető (iOS és Android). Ez az alkalmazás hatalmas lehetőségeket kínál a partnerek számára. Önnek és partnerének (bárhol is legyenek) mindössze annyit kell tennie, hogy letölti az alkalmazást és internetkapcsolattal rendelkezik, és már kezdődhet is a szexi móka. A videócsevegésnek és a fényképfeltöltésnek köszönhetően a partnere is láthatja a szórakozását. Kiválaszthatja a rezgésmódot és a sebességet, de egy ujjmozdulattal egyedi rezgésmintákat is létrehozhat, végtelen lehetőségeket kínálva. Ebben az esetben tényleg a tenyerén hordozza az örömét. 

Köszönet az Oh! funkcióak! Partnere látni fogja a munkája eredményét. A funkció valós időben rögzíti az orgazmusát. Mi mást kívánhatnának a távoli párok?!?

Szólóban és az alkalmazás nélkül is élvezheti. Az egygombos kézi vezérléssel 4 rezgési módot kínál. Szóló szórakozáshoz a mellbimbóit vagy más erogén zónák stimulálására is használhatja.

Használat után óvatosan mossa le a vibrátort szappanos vízzel és öblítse le. Ne merítse be, nem vízálló. Végül fertőtlenítse a játékot erotikus segédeszközök fertőtlenítőszerével.
Az OhMiBod újratölthető a csomagban található USB-kábellel. Egy teljes feltöltéssel akár 3 óra folyamatos szórakozást biztosít.

HOGYAN PÁROSÍTHATJA A VIBRÁTORT A TELEFONJÁVAL
Kapcsolja be a vibrátort úgy, hogy hosszabb ideig (4-5 másodpercig) nyomva tartja a gombot. A stimulátor 3 alkalommal röviden rezegni fog. A gomb állandó kék fénye is azt jelenti, hogy a vibrátor be van kapcsolva. Ha a stimulátort Bluetooth-on keresztül szeretné vezérelni, kapcsolja be ezt a funkciót a telefonján. Az eszközök automatikusan párosodnak. A telefonon lévő hangerőgombok segítségével eszkalálhatja a rezgéseket.

A telefon és a stimulátor interneten keresztüli párosításához töltse le mindkettő az OhMiBod távoli alkalmazást, és hozzon létre fiókokat. Az ingyenes Android és IOS operációs rendszerre egyaránt elérhető alkalmazásban válassza ki partnere fiókját, és hívja meg partnerét, hogy irányítani tudja az izgalmát. Ezt a meghívást minden alkalommal el kell fogadni. Ez lehetővé teszi, hogy az OhMiBod bugyi stimulátort partnerével együtt, de a segítsége nélkül is használhassa :)

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8201
Anyag: Szilikon
Töltési idő: 3 óra

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...