Amoressa Ethan Wave szilikon csikló- és G-pont vibrátor

3 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Amoressa Ethan Wave szilikon csikló- és G-pont vibrátor

3 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
25 499
Ft
PLUSZOK:
  • Hullámzás és vibrálás egyedi funkciója
  • Rendkívül selymes felület
  • Ergonomikus kialakítás
  • G-pont és csikló tökéletes stimulálása
  • Vízhatlan – lehetővé teszi a víz alatti játszadozást
  • Tölthető – nincs szükség elemek vásárlására
  • Hipoallergén, higiénikus anyag
Termékleírás
Az egyedülálló élénk rózsaszínű vibrátor nemcsak a szemeit fogja elragadtatni! Már az első bekapcsolást követően azonnal beindítja az összes érzékét, mivel egy olyan funkcióval fogja meglepni, amivel eddig még egyetlen játéknál sem találkozott.

Az elegáns és kifinomult kialakítású segédeszköz egy gombnyomással nemcsak rezgéseket fog kibocsátani, hanem a használható része hullámzani is kezd. A G-pont tehát nemcsak rezgésstimulációt kap, hanem masszázst is, ami hitelesen szimulálja a pénisz behatolását a hüvelybe. Csak helyezze oda ezt a játékot, ahová való, és már semmi mással nem kell törődnie. Minden, amire szükség van az intenzív orgazmushoz, az Amoressa Ethan Wave egyedül is elbír vele.

A precízen kialakított csiklóizgató kiemelkedés további izgalmakat ígér. A motor erős teljesítménye felrázza a képzeletét, és a 4-féle hullámzás a 7 rezgésmóddal kombinálva lehetővé teszi, hogy pontosan megtalálja az izgatás mértékét, ami a végsőkig teljesíti kívánságait.  

A puha szilikon felület kellemes érzéseket nyújt már a behatolás során is. A vibrátor hipoallergén, rendkívül higiénikus és a gyakori allergiás reakcióval küzdő nők számára is alkalmas. Nem tartalmaz latexet vagy ftalátokat, és könnyű tisztán tartani. A síkosító maradványait és szennyeződéseket víz alatt leöblítheti, a baktériumoktól pedig fertőtlenítőszer segítségével tud megszabadulni.

Ha zuhanyzás közben is forró kalandokat szeretne átélni, a vibrátor nem fog ellenkezni. Nyugodtan a víz alá is merítheti, mivel vízhatlan. A hosszú pihentető fürdőzés még soha sem volt ennyire lédús, mint ezzel a segédeszközzel!

A motort egy lítium akkumulátor hajtja, amelyet USB-kábel segítségével tölthet fel. Ennek köszönhetően többé már nem kell szem előtt tartania, hogy vannak-e az otthonában megfelelő elemek. A töltés ideje alatt egy jelzőfény jelzi az akkumulátor állapotát.

Érezzen egy újfajta élményt az ágyban, és fedezze fel, hogy mi mindenre képes a modern technológia egy kis kreativitással karöltve! Az Amoressa Ethan Wave nem egy hagyományos vibrátor. Ez a szexuális játékszerek piacának egyik úttörője, ami azt bizonyítja, hogy az előrehaladást nem lehet megállítani, és ami tegnap még lenyűgözte önt, az ma már csak egy átlagos dolog! 

A csomag tartalma:
  • Amoressa Ethan Wave vibrátor
  • USB-tápkábel
  • fekete tároló tasak
SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (3)
Németh
2021.12.30.
Minőségi áru.
Túl durva
Ani
2020.12.16.
Nagyon gyenge ennyi pénzért
Kovács
2020.10.28.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6764
Hosszúság: 20,7 cm
Használható hosszúság: 13,0 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Vibrálás: 7-féle vibráció + 4-féle hullámzás
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.