Crazy Clit Tickler Butterfly fel-le mozgó vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Crazy Clit Tickler Butterfly fel-le mozgó vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
11 995
Ft
PLUSZOK:
  • 8 irányban forog + a vibrátor fő része fel-le mozog
  • A csiklóizgató pillangó 7-féleképpen rezeg és pulzál
  • 2 külön vezérelhető motor
MÍNUSZOK:
  • A csiklóizgató rész egy kissé hangos
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ez a funkciókkal telezsúfolt csiklós vibrátor a rendkívül erős teljesítményével meg fogja önt lepni, és lehetővé teszi, hogy olyan kalandban legyen része, amiről eddig csak álmodozott.

A vibrátor két külön motorral és három funkcióval van felszerelve - rezgés, lökés és forgás. A teste és a csikló izgatására szolgáló kar is vibrál, aminek köszönhetően kettős stimulációban lesz része.
A vibrátor teste, ill. annak egy része, amelyet a hüvelybe kell behelyezni, ráadásul még forog is, és kiterjeszti a méretét, aminek következtében a nő úgy fogja érezni, hogy a partnere "döfködi" őt. A Crazy Clit Tickler Butterfly vibrátor olyan hölgyek számára is alkalmas, akik nem annyira szeretik a hagyományos vibrátorokat, és a használatuk közben mű érzésük van és kevés autentikus élményben van részük. 

7-féle rezgésmód és 8-féle forgás- és lüktetési típus áll a rendelkezésére. A gombos vezérlés a segédeszköz alján, a csiklóizgató kiugrás alatt helyezkedik el. 

A vibrátor használható része puha, rugalmas zselés anyagból készült. A segédeszköz hajlékony, rugalmas, és igazodik a teste alakjához. A behelyezését követően a csiklós rész nem nyom. Könnyedén tisztítható, és biztonságos a szervezetre nézve.

A vibrátor zökkenőmentes működéshez 4xAAA elemre lesz szüksége, amelyek nem részei a csomagnak. Ezért javasoljuk, hogy külön vásárolja meg őket.

Síkosító és karbantartás

Vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6431
Hosszúság: 22,5 cm
Használható hosszúság: 12,0 cm
Átmérő: 3,0 cm
Anyag: Zselatinos
Felület: Változatos
Vezérlés: Gombos
Elemek: 4 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...