Flex állítható szilikon vibrátor csiklóizgató nyuszival

2 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Flex állítható szilikon vibrátor csiklóizgató nyuszival

2 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
21 995
Ft
PLUSZOK:
  • Több mint 180°-ba állítható
  • Ideális a G-pont és a csikló egyidejű, közvetlen izgatására
  • Újratölthető dupla motor / erőteljes vibrációs teljesítmény / nem kell elemeket vásárolni
  • A szilikon anyag alkalmas különösen érzékeny, allergiás nők számára
  • 100%-ban vízhatlan, akár a fürdőkádban is használhatja
Termékleírás
Már nem kell többé hosszasan keresgélnie a G-pontot! A kétmotoros Flex vibrátor, ami egyidejűleg stimulálja a hüvelyt és csiklót, a vártnál sokkal gyorsabban hozza el az orgazmust, és az intenzitása meg fogja önt lepni!

Már maga a puha csúcs az első pillantásra is azt suttogja, hogy ez a vibrátor sok szempontból különbözik a hagyományos szexuális segédeszközöktől. A puha hajlítható test lehetővé teszi, hogy a vibrátor szerkezetét 180 °-ban meghajlíthassa. A vibrátort az önnek megfelelő dőlésszögbe állíthatja, és a teste a kívánt szögben marad mindaddig, amíg ön úgy nem dönt, hogy megváltoztatja a dőlésszöget. Ennek köszönhetően kísérletezhet vele, és feltárhatja, hogy melyik a legmegfelelőbb dőlésszög a G-pontja izgatásához.

Ezzel a segédeszközzel a csikló sem marad észrevétlen. A kisebb nyuszi alakú kiemelkedés egy különálló, beépített motorral rendelkezik, ami ugyanolyan intenzíven izgatja a nő testének legérzékenyebb részét.

A rezgések rendkívül erősek - mind a vibrátor testében, mind a csiklóizgató karban. 7 változó sebeséggel és pulzációval rendelkező rezgésmód áll rendelkezésére. A motor vezérlése a segédeszköz alsó részén található, ahol bármikor könnyedén kitapogathatja a két gombot.

A selymes szilikon felület garantálja a 100%-os higiéniát. Az anyag ftalát- és latexmentes, hipoallergén és érzékeny nyálkahártya esetén is alkalmas. Vízbázisú síkosítóval a szilikon szépen csúszik a bőrön, ennek köszönhetően a behatolás csakis kellemes érzéseket nyújt.

A vibrátor feltöltésének lehetősége sok időt és gondot takarít meg önnek, amit egyébként az elemek vásárlására fecsérelne. A segédeszköznek elegendő, ha mindössze 1 órácskára a hálózathoz csatlakoztatja, és ezt 2 óra gyönyörteljes működéssel fogja meghálálni.

Ha a fürdőkádban is szeret játszani játékaival, ezzel a segédeszközzel aggodalom nélkül élvezheti a fürdőt. A Flex Loving Joy lehetővé teszi, hogy a víz alá merítse, és megfigyelheti, mi mindenre képes a víz alatt. 100%-ban vízhatlan, így a tisztítása és fertőtlenítése is egyszerű.

Kényeztesse magát egy szokatlan erotikus élménnyel, és felejtse el a hagyományos dolgokat! A Loving Joy vibrátor lerombolja a konvenciókat, és hallatlan pillanatokban részesíti, amiben semmilyen más segédeszközzel nem lesz része!

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Szira
2022.02.20.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6761
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 13,0 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 1 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.