FSoG Greedy Girl csikló és G-pont fel-le mozgó lökő vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

FSoG Greedy Girl csikló és G-pont fel-le mozgó lökő vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
42 495
Ft
PLUSZOK:
  • Lökésekkel stimulálja a G-pontot + vibrálással stimulálja a csiklót
  • 2 motor / mindkettő saját vezérléssel rendelkezik
  • Orvosi szilikonból készült luxustermék
  • Tölthető motor / extra erős teljesítmény
  • Alkalmas a fürdőkádban való használatra / 100%-ban vízhatlan konstrukció
  • Tároló tasak a csomagban
  • Eredeti Fifty Shades of Grey márkájú termék
5,0
3 értékelés alapján
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Újdonság a Fifty Shades of Grey - A szürke 50 árnyalatarkától, a Greedy Girl sorozatból. Ennek a luxus márkának a vibrátora az összes nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, de most még egy fel-le mozgó funkcióval is kibővítették!

Az egyedülálló vibrátor szilikonból készül, ami az allergiás, vagy túl érzékeny hüvelyi nyálkahártyával rendelkező nőknek is megfelelő. Antiallergén, illatmentes/szagtalan, gyorsan felveszi a test hőmérsékletét, és a bőrrel érintkezve selymesen puha.

A Thrusting G-spot Rabbit vibrátorba két újratölthető motor van elrejtve, és mind a kettő saját vezérlőgombbal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy önmagában is bekapcsolhatja a csiklóstimulálót, és a vibrátort csak behatolásra fogja használni, vagy csak a fel-le mozgó, lökő funkciót kapcsolja be a G-pontra, és a nyuszika nyugalmi állapotban marad, vagy pedig mindkét részt is bekapcsolhatja, és az orgazmus kirobbanása nem fog sokáig váratni magára!

A csikló stimulálására szolgáló nyuszika nagyobb, hosszú, hajlékony fülei és feje van, amelyek együtt pontosan a csiklóhoz tapadnak. Az alsó, gömbölyű gombbal lehet működésbe hozni, 3 rezgési sebesség és 9 különböző ritmusú pulzáció közül választhat.

Mivel a vibrátor fő része felfelé és lefelé mozog, a használható hossza változó, körülbelül 12–13 cm lehet. A csúcsa kidudorodik és le van kerekítve, anatómiailag úgy van kialakítva, hogy kielégítse a G-pontját. Három sebességgel rendelkezik, amelyeket ha fokozatosan fog átváltani, akkor nemcsak a klasszikus, hanem esetleg a nedves orgazmust (squirting) is elérheti.

A szerkezete 100%-ban vízhatlan, így ezt a vibrátort akár a fürdőkádba is magával viheti, és a víz felszíne alá is merítheti.

A csomagban megtalálhatja magát a vibrátort, az USB töltőkábelt és egy szatén, zárható tasakot is. Soha ne felejtse el a vibrátort alaposan megtisztítani és tisztítószerrel fertőtleníteni, mielőtt a tasakba helyezné. A tasakot utazás közben is használhatja a vibrátor tárolására. Annak érdekében, hogy utazás közben ne kapcsoljon be magától, a vezérlő egy záró biztosítékkal is rendelkezik. Nyomja meg és tartsa lenyomva mindkét gombot 2 másodpercig az aktiváláshoz/deaktiváláshoz.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (3)
Homor
Értékelve: 2024.02.14.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Juli
Értékelve: 2020.06.19.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Sokáig problémám volt az orgazmus elérésével, már szinte kedztem rosszul éreztem magam. De ezzel a segédeszközzel ez már nem igaz, nagyszerű, és a partnere is boldog, amikor együtt használjuk. igen igen igen ajánlom
Péter
Értékelve: 2020.02.13.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6780
Hosszúság: 24,5 cm
Használható hosszúság: 12,0 cm
Átmérő: 3,5 - 4,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Vibrálás: 3 rezgési sebesség + 9-féle pulzálás + 3 lökési se
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...