Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

FSoG Greedy Girl csikló és G-pont fel-le mozgó lökő vibrátor

5 értékeléseket
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

FSoG Greedy Girl csikló és G-pont fel-le mozgó lökő vibrátor

5 értékeléseket
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
44 995
Ft
PLUSZOK:
  • Lökésekkel stimulálja a G-pontot + vibrálással stimulálja a csiklót
  • 2 motor / mindkettő saját vezérléssel rendelkezik
  • Orvosi szilikonból készült luxustermék
  • Tölthető motor / extra erős teljesítmény
  • Alkalmas a fürdőkádban való használatra / 100%-ban vízhatlan konstrukció
  • Tároló tasak a csomagban
  • Eredeti Fifty Shades of Grey márkájú termék
Termékleírás
Újdonság a Fifty Shades of Grey - A szürke 50 árnyalatarkától, a Greedy Girl sorozatból. Ennek a luxus márkának a vibrátora az összes nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, de most még egy fel-le mozgó funkcióval is kibővítették!

Az egyedülálló vibrátor szilikonból készül, ami az allergiás, vagy túl érzékeny hüvelyi nyálkahártyával rendelkező nőknek is megfelelő. Antiallergén, illatmentes/szagtalan, gyorsan felveszi a test hőmérsékletét, és a bőrrel érintkezve selymesen puha.

A Thrusting G-spot Rabbit vibrátorba két újratölthető motor van elrejtve, és mind a kettő saját vezérlőgombbal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy önmagában is bekapcsolhatja a csiklóstimulálót, és a vibrátort csak behatolásra fogja használni, vagy csak a fel-le mozgó, lökő funkciót kapcsolja be a G-pontra, és a nyuszika nyugalmi állapotban marad, vagy pedig mindkét részt is bekapcsolhatja, és az orgazmus kirobbanása nem fog sokáig váratni magára!

A csikló stimulálására szolgáló nyuszika nagyobb, hosszú, hajlékony fülei és feje van, amelyek együtt pontosan a csiklóhoz tapadnak. Az alsó, gömbölyű gombbal lehet működésbe hozni, 3 rezgési sebesség és 9 különböző ritmusú pulzáció közül választhat.

Mivel a vibrátor fő része felfelé és lefelé mozog, a használható hossza változó, körülbelül 12–13 cm lehet. A csúcsa kidudorodik és le van kerekítve, anatómiailag úgy van kialakítva, hogy kielégítse a G-pontját. Három sebességgel rendelkezik, amelyeket ha fokozatosan fog átváltani, akkor nemcsak a klasszikus, hanem esetleg a nedves orgazmust (squirting) is elérheti.

A szerkezete 100%-ban vízhatlan, így ezt a vibrátort akár a fürdőkádba is magával viheti, és a víz felszíne alá is merítheti.

A csomagban megtalálhatja magát a vibrátort, az USB töltőkábelt és egy szatén, zárható tasakot is. Soha ne felejtse el a vibrátort alaposan megtisztítani és tisztítószerrel fertőtleníteni, mielőtt a tasakba helyezné. A tasakot utazás közben is használhatja a vibrátor tárolására. Annak érdekében, hogy utazás közben ne kapcsoljon be magától, a vezérlő egy záró biztosítékkal is rendelkezik. Nyomja meg és tartsa lenyomva mindkét gombot 2 másodpercig az aktiváláshoz/deaktiváláshoz.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Juli
2020.06.19.
Sokáig problémám volt az orgazmus elérésével, már szinte kedztem rosszul éreztem magam. De ezzel a segédeszközzel ez már nem igaz, nagyszerű, és a partnere is boldog, amikor együtt használjuk. igen igen igen ajánlom
Péter
2020.02.13.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6780
Hosszúság: 24,5 cm
Használható hosszúság: 12,0 cm
Átmérő: 3,5 - 4,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Vibrálás: 3 rezgési sebesség + 9-féle pulzálás + 3 lökési se
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.