FSoG Greedy Girl USB szilikon csiklóizgató és G-pont vibrátor - sérült csomagolás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

FSoG Greedy Girl USB szilikon csiklóizgató és G-pont vibrátor - sérült csomagolás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 41 995 Ft
Ár:
24 495
Ft
Megspórol: 17 500 Ft (42%)
PLUSZOK:
  • Eredeti Fifty Shades of Grey termék
  • Lenyűgöző teljesítmény
  • 2 különálló motor
  • 36 lehetséges vibráció
  • USB-töltés
  • G-pont közvetlen stimulálása
  • Egyidejűleg stimulálja a csiklót is
  • 100%-ban vízhatlan
  • Hipoallergén szilikon anyag
  • Tároló tasak a csomagolás része
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Eredeti termék a Fifty Shades of Grey kollekcióból - A szürke 50 árnyalata!

A hihetetlenül erőteljes Greedy Girl vibrátor minden nő tetszését el fogja nyerni! Ez a luxus megjelenésű vibrátor egyidejűleg stimulálja az összes édes és kielégülésre vágyó intim területet!

G-pont stimulálása
A vibrátor ergonomikusan kialakított csúcsa nagy felülettel és lekerekített, felfelé irányuló formával rendelkezik, amely pontosan megtalálja és kielégíti a G-pontját. Az a része, amely ezzel a mágikus ponttal érintkezik, nagyon nagy, 3,5 cm-es! Ráadásul a vibrotojás a csúcsban van elrejtve, ami azt jelenti, hogy a G-ponton lesz a vibrálás vagy a pulzálás a legerősebb. A teljesítmény még a legalapvetőbb vibráció használata során is rendkívül erős! A csiklóstimulálóval együtt már semmi akadálya sem lesz annak, hogy alapos "nedves" orgazmusban legyen része!

Behatolás
A vibrátor ideális méretű, a behatolási hossza (a nyuszikától) 13 cm, az átmérője 3-3,5 cm. Egyszerűen ideális méretek a ki-be csúsztatáshoz :).

Csikló stimulálása
A csikló izgatására a nyuszika szolgál, ami más csiklóizgatókkal ellentétben nagyobb, szó szerint hatalmasabb. Jellegzetesen hosszú fülekkel rendelkezik, aminek köszönhetően a csikló kielégítése rendkívül egyszerű. A nyuszika három vibrációintenzitást biztosít, de már az első (leggyengébb) is valóban nagyon-nagyon-nagyon erős!!!

Anyag
A vibrátor kellemesen lágy tapintású. 100%-os szilikon anyagból készül. A szilikon jelenleg a legjobb minőségű anyag, amit nemcsak a szexuális segédeszközök gyártásához használnak, hanem az orvostudományban és a konyhai segédeszközöknél is találkozhatunk vele. A szilikon teljesen ártalmatlan az emberi test számára, nem tartalmaz ftalátokat vagy latexet, hipoallergén, és nem irritálja a testet, még az érzékeny női nyálkahártyát sem.
Az alsó része, ami a vibrátor vezérlésére szolgál, polírozott ABS műanyagból készült, amely az egész formatervezésnek luxus megjelenést kölcsönöz.

Vibrációk és vezérlés
Na ez már valóban nem semmii! Ez az észrevétlen fekete segédeszköz összesen akár 36 lehetséges rezgéskombinációt rejt magában! Már a nagyobb mennyiségű rezgés is nagyon érdekes, na de a teljesítmény... Ezt egyszerűen ki kell próbálnia! Hihetetlenül erős rezgések, amelyek a vibrátoroknál nem megszokottak. A Greedy Girl vibrátor alaposan szétvibrálja az egész testét! Ráadásul nem egy, hanem két különálló motorral rendelkezik. Mivel mindkét rész (a G-pontra és a behatolásra, valamint a csiklóra) saját motorral rendelkezik, az intenzitást vagy a lüktetést is külön be tudja állítani.

USB-töltés és teljesítmény
Ennek a csúcsminőségű vibrátornak nagy előnye a tölthetősége, USB-kábelen keresztül. Az USB-kábelnek köszönhetően már nem kell egyfolytában elemeket vásárolnia, amelyek sokszor nagyon költségessé teszik a vibrátort.
A vibrátort 2 órán keresztül kell tölteni, és teljesen feltöltve egy teljes óra élvezet fog biztosítani önnek, egyetlen bekapcsolásra.
A töltés alatt a hátsó részén egy piros jelzőfény vílágít, ami feltöltés után zöld színűre változik.

Vízzel való érintkezés
A Greedy Girl vibrátor a Fifty Shades of Grey márkától 100%-ban vízhatlan. A zuhany alatt, sőt akár a fürdőkádban is játszhat vele. Ha teljesen víz alá meríti, ügyeljen rá, hogy a tápterületet takaró fedél jól be legyen zárva.

Csomagolás tartalma
A csomag tartalmaz egy puha zárható tasakot, csábító vörös színben. A vibrátort mindig alaposan megtisztítva helyezze a tároló tasakba, hogy megakadályozza a baktériumok elszaporodását a vibrátor felületén.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon. 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8675
Hosszúság: 24,0 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 3 - 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 2 motor, 36 kombinációjú vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...