Jack Rabbit vízálló csikló vibrátor - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Jack Rabbit vízálló csikló vibrátor - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
11 499
Ft
PLUSZOK:
  • Vízálló, használható fürdőben vagy zuhanyban
  • 2 erőteljes motor
  • Szilikon antiallergén anyag
Termékleírás
Erőteljes szilikon ami vízálló. Ez a California Exotics - Jack Rabbit csikló vibrátor.

A vibrátor felépítése kissé rugalmas, hogy könnyen beilleszthető legyen a hüvelybe. A fő része széles kerekített fejjel rendelkezik. Ez az alak ideális a célzott G-pont stimulációhoz. A két motor egyike ezen a csúcson helyezkedik el, így a rezgések a G pontban lesznek a legerősebbek.
A nyúl, amelyet a csikló pontos stimulálására használnak, egy második motort rejt. Mivel mindkét résznek megvan a saját motorja, öröme igazán erős és pontos lesz.

A vibrátor vízálló, használhatja kádban vagy zuhanyzóban is, és nem kell csak a klasszikusra korlátozódnia az ágyban. A motorok 10 rezgési és lüktetési módot biztosítanak. A vibrátor bekapcsolása után csodálkozni fog, hogy már az első, leggyengébb fokozat is jelentősen erős. Tehát, ha gyengéd rezgésű vibrátort keres, ez nem lesz megfelelő az Ön számára.
A vezérléshez a vibrátor alsó végén található gombot használják. Egy gombnyomással bekapcsolódik, minden egyes következő nyomással átkapcsolja a rezgési módot, és a gombot 3 másodpercig tartva kikapcsolja a vibrátort. Ilyen egyszerű.

A vibrátor felső anyaga szilikon. Így antiallergén, mindenkinek megfelelő, még a rendkívül érzékeny hüvelyi nyálkahártyákra is, vagy például a latexre allergiás hölgyeknek. A szilikonnak nincs szaga, és használatakor gyorsan felmelegszik testhőmérsékletére. A szilikon anyagra mindig használjon speciális vízalapú síkosítót, hogy elkerülje a vibrátor károsodását.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7277
Hosszúság: 16,5 cm
Használható hosszúság: 10,2 cm
Átmérő: 3,8 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.