Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Joymatic Plus Rabbit Pearl Vibe nyomásos vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Joymatic Plus Rabbit Pearl Vibe nyomásos vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
22 495
Ft
PLUSZOK:
  • Egyedülálló, nyomáson alapuló rezgésvezérlés / intuitív használat
  • Egyidejűleg stimulálja a csiklót / a vaginát és a G-pontot
  • A tároló tasak a csomag része
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Egy intelligens újdonság a vibrátorok között, Joymatic Plus Rabbit Pearl Vibe nyomáson alapuló vibrátor. Amint azt maga a gyártó is állítja: "Nagyobb nyomás = nagyobb élvezet", és erre a vibrátorra ez 100%-ban vonatkozik.

Például a vibrátort használó nők hajlamosak nyomást gyakorolni a vibrátorra, közvetlenül az orgazmus elérése előtt. A gyártó felhasználta ezt a tényt ennek a vibrátornak a megtervezéséhez, és egy intuitív gépezetté alakította. A vibrátor a bekapcsolást követően az alap vibrációs fokozatban kezd el rezegni. Ezt követően, amikor a fejét a testéhez nyomja, a rezgés elkezd fokozódni, erősebbé válik, amint azt a bekapcsoló gomb feletti három dióda is jelzi.

A vibrátor bársonyosan puha szilikonból készült, ami antiallergén, kiváló minőségű, szagtalan és illatmentes. Egy további tulajdonsága, hogy az anyag nagyon gyorsan felveszi a test hőmérsékletét, és nem hűti a bőrt.
A vibrátor lekerekített feje kellemes és egyszerű behelyezést tesz lehetővé a hüvelybe. A kisebb, nyuszi kialakítású csiklóstimulálónak hosszú fülei vannak, amelyeknek köszönhetően a vibrátort elegendő csak részlegesen behelyezni, hogy elérje a csiklót. Teljesen behelyezve a nyuszi a legpontosabban és legszorosabban érinti a csiklót, aminek köszönhetően a legjobb eredményt érheti el, az édes orgazmus formájában. Ha még inkább szeretné növelni a csikló érzékenységét, vigyen fel rá egy speciális stimuláló gélt. Már az alkalmazása során fokozott érzékenységet fog érezni, a csikló felhevül, és bizonyos esetekben még meg is nagyobbodhat.ű

A vibrátor fő részében golyók vannak elrejtve, amelyek bekapcsoláskor forognak. A golyókkal együtt a fő rész feje is forog, ez a kombináció egyidejűleg izgatja a hüvely bemenetét és a G-pontot. Ha még ehhez hozzáadja a csiklóstimuláló nyuszit is, az orgazmus nem fog sokáig váratni magára!

A vibrátor ellenáll a zuhanyban fröccsenő vízre, azonban nem alkalmas a kádban való használatra. A csomagban egy átlátszó tároló táskát is talál. Mindig ügyeljen a higiéniára, és a vibrátort nemcsak mindig alaposan megmosva, hanem speciális fertőtlenítőszerrel is kifertőtlenítve tegye a tasakba. Csak így akadályozhatja meg a baktériumok szaporodását, és hogy többszörösen is beszennyezzék a táskát és a vibrátort.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6919
Hosszúság: 22,3 cm
Használható hosszúság: 11,0 cm
Átmérő: 3,1 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Bársonyosan puha
Rugalmasság: Enyhén hajlított
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Gombos
Elemek: 3 × AAA

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...