Lust újratölthető szilikon G-pont és prosztata vibrátor

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Lust újratölthető szilikon G-pont és prosztata vibrátor

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 17 800 Ft
Ár:
15 995
Ft
Megspórol: 1 805 Ft (10%)
PLUSZOK:
  • Unisex használat nők és férfiak számára egyaránt
  • A G-pont és a csikló közvetlen intenzív stimulálása
  • A P pont - prosztata és a gát közvetlen intenzív stimulálása
  • 2 motor - a főrészben / a kis külső stimulátorban
  • Vezeték nélküli távirányító 25 méteres távolságig
  • Újratölthető / nincs szükség elemekre
  • Erőteljes és csendes motor
Termékleírás
Ezt az érdekes vibrátort nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is tervezték.

A Lust gyönyörű bordó színű. Két végét egyszerre használhatja. Enyhén ívelt formájának és szilikon anyagának köszönhetően nagyon könnyen behelyezhető a hüvelybe vagy a végbélnyílásba. De abban az esetben, ha még könnyebb átmenetet szeretne, válasszon hozzá síkosítót is.

A vibrátor 10 különböző rezgési móddal rendelkezik, amelyek a gombbal vagy a távirányítónak köszönhetően is vezérelhetők, amely akár 25 m-es hatótávolsággal rendelkezik. Ha tovább tartja nyomva a gombot, a vibrátor bekapcsol.

A Lust a mellékelt USB-kábellel tölthető. 40 perc töltés után 35 perc izgalmas boldogságot kap. A szélén van egy kis tűméretű lyuk, amelybe a kábelt behelyezheti. Mérete ellenére nem kell aggódnia amiatt, hogy a kábel nem fér bele. Valójában a lyuk nagyon könnyen nyúlik, de vissza is zsugorodik. Tartalmazza a távirányítóhoz szükséges gombelemeket.

A készülék vízálló, így a zuhany alatt is használható, de a kádban való elmerítésre nem alkalmas!

A vibrátor teljes hossza 16,2 cm, és körülbelül 9,5 cm-es behelyezési mélységre alkalmas. A Lust vibrátor szélessége 1,5-3,2 cm.

Ez a sokoldalú vibrátor két motorral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy rezgései nemcsak extra erősek lesznek, hanem egyszerre két pontot is stimulálhatnak.

A többfunkciós eszköz alkalmas közös szórakozásra, de egyéni játékra is. Akár teljes testmasszázsra is használhatja. A vibrátor használható a G-pont, vagy a férfiak esetében a P-pont stimulálására. A vibrátor kisebbik részét a csiklón hagyhatja, és kétszeres élvezetet tapasztalhat. Férfiak számára alkalmas a prosztata, a gát stimulálására és a herék hatékony masszírozására.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Jószai
2021.12.05.
Minden amit a termék nyújt
Nincs ilyen
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7531
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: USB

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...