10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

My Favorite G pont és csikló vibrátor lila pillangóval

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

My Favorite G pont és csikló vibrátor lila pillangóval

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
7 395
Ft
Termékleírás
Ahogy a neve is súgja, ez lesz a kedvenc vibrátorod a G-pont és a csikló stimulálásához. A My Favorite szilikonos vibrátor kisebb méretű, olyan nők számára alkalmas, akik nem keresnek túl nagy dolgokat, ugyanakkor értékelik a csikló külső ingerlését.

A vibrátor vízálló felépítésű így csobbanhat vele. Nem javasoljuk azonban, hogy víz alá merítse.
A szilikon anyag, amelyből készült, antiallergén, nem irritáló, és nincs szaga. Ezenkívül használat közben gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez.

7 rezgési és lüktetési módot vezérel egy alján található gombbal. Tartsa lenyomva a vibrátor bekapcsolásához, majd nyomja meg újra a rezgés bekapcsolásához. A rezgés kikapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva újra.

A még intenzívebb élvezet elérése érdekében stimulációs gélt helyezhet rá a csiklóra annak érzékenységének növelése érdekében, amelynek köszönhetően még gyorsabban érheti el az orgazmust.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Recsek
2021.02.13.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7206
Hosszúság: 15,5 cm
Használható hosszúság: 8,5 cm
Átmérő: 2,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Hullámos
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Gombos
Elemek: 2 × AAA elem

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...