Pasadena Player újratölthető klitorisz vibrátor forgással

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Pasadena Player újratölthető klitorisz vibrátor forgással

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
34 995
Ft
PLUSZOK:
  • A hüvelyi rész forog és szimulálja az ujjal való simogatást
  • A hüvelyi rész 3 sebességgel forog
  • A klitorális rész a nyelvvel rezeg és szimulálja az orális használatot
  • Klitorális stimuláció 10 üzemmóddal
  • Lehetőség a funkciók együttes vagy külön-külön történő élvezetére
  • Könnyen használható
  • Hipoallergén szilikon
  • Vízálló
5,0
1 értékelés alapján
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Pasadena Player egy rózsaszín G-pont vibrátor, amely a csiklót is kényezteti. És nem is akárhogyan. Egy gyengéd nyelvvel, amely az orális szexre emlékeztet, gondoskodik róla.

A California Dreaming sorozat tele van innovatív vibrátorokkal. Ez a G-pont vibrátor klitorisz nyuszival és gyönyörű nőies dizájnnal rendelkezik, amely a szemnek és a testnek egyaránt örömet okoz.

A hüvelyi rész felülete olyan textúrával rendelkezik, amely a hüvely teljes belsejét masszírozza. Ez a rész finoman ívelt és gondoskodik a nő legérzékenyebb pontjáról - a G-pontról.

A hüvelyi rész a 2 motorból 1 motorral rendelkezik, amely 3 sebességgel forgatja. Ez a forgás olyan érzést kelt, mintha partnere ujjai simogatnák a hüvelyében. Válasszon olyan forgási sebességet, amely az egekbe lövi Önt.

A klitorisz nyuszi igazán kidolgozott. Szépen tapad az intim pontra, és a kis rugalmas nyelv gyönyörködtetni fogja a legérzékenyebb helyét. Ebben a részben található a második motor, amely 10 rezgési módot biztosít.

A motorokat külön-külön is vezérelheti, de javasoljuk, hogy egyszerre mindkettőt kényeztesse.

Képzelje csak el! A hüvelyben az egyik rész körkörös mozdulatokkal masszírozza Önt, míg a másik rész a csiklót nyalogatja. Tökéletes!

A rózsaszín Pasadena Player Stimulator tökéletes tulajdonságokkal rendelkezik. A hüvelyi rész szilárd, hogy gond nélkül beléphessen. A nyuszi a női test minden formájához alkalmazkodik.

A stimulátornak egy praktikus fogantyúja van, amelyen könnyen kezelhető vezérlőelemek vannak elhelyezve. Az alsó gomb indítja és változtatja a csikló rezgését, a középsővel pedig a hüvelyi rész forgási sebességét választja ki. Az egyik funkció kikapcsolásához tartsa lenyomva a megfelelő gombot körülbelül 5 másodpercig.

A felső gombbal a forgás és a rezgés is leállítható. Biztonsági zárként is szolgál, amit utazáskor értékelni fog. A lezáráshoz, majd a feloldáshoz tartsa lenyomva a felső gombot 5 másodpercig.

Az egész csoda szilikonból készült, amely hipoallergén, nem irritálja az érzékeny nyálkahártyákat, illatanyag- és ftalátmentes. Gyorsan felmelegszik testhőmérsékletre és könnyen tisztítható.

A luxus kivitelezés ideális ajándékká teszi ezt a szépséget.

A Pasadena Player a csomagban található USB-kábellel tölthető. A 2,5 órás töltés után 45 percnyi tiszta élménnyel jutalmazza Önt. A töltőkábel behelyezéséhez szúrja át a szilikonfelületet a kijelölt helyen. Ne aggódjon, nem fogja károsítani a vibrátort.

A tökéletességhez hozzátartozik, hogy a rózsaszín G-pont nyuszis vibrátor vízálló, és kibírja a 30 perces elmerülést 1 méteres mélységig.

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Csak vízalapú síkosítót használjon. A szilikon síkosító a szilikon anyaggal érintkezve felkavarja és károsítja az erotikus eszköz felületét. Javasoljuk, hogy használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Bothné
Értékelve: 2023.12.31.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8618
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 11,5 cm
Átmérő: 2,5 - 3,3 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Strukturált
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2.5 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...