Play Candi Wiggle Butterfly forgó szilikon vibrátor - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Play Candi Wiggle Butterfly forgó szilikon vibrátor - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
18 495
Ft
PLUSZOK:
  • A fő rész biztonságos szilikon anyagból készült
  • 2 külön vezérelhető motor
MÍNUSZOK:
  • Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Play Candi Wiggle Butterfly szilikon vibrátor a behatolással egyidejűleg, a G-pont izgatása érdekében forog, ugyanakkor a csiklót is stimulálja.

A vibrátor fő része kb. a közép-európai péniszméretnek felel meg. A ferdített feje és a tagolt felülete a G-pontot és a hüvely bemenetét is kielégíti. Ez a rész nem vibrál, hanem forog, ami egyedülálló stimulálást eredményez a hüvelyben.

A csiklóstimuláló pillangó alakú. A kar részben hajlékony, így a csikló izgatása valóban élvezetes lesz. 3 rezgésintenzitás és 4 különböző pulzációs sebesség és ritmus közül választhat.

A vibrátor további remek tulajdonsága, hogy mindkét motor (az egyik a fő részben, a másik a csiklóstimulálóban helyezkedik el) külön-külön vezérelhető. Ez azt jelenti, hogy ön nemcsak a rezgések ritmusát és gyorsaságát, valamint a lüktetést és forgást választhatja ki, hanem azt a lehetőséget is választhatja, hogy az egyik rész teljesen kikapcsolva marad.

A fő rész felső anyaga szilikon, ami 100%-ban biztonságos a szervezet számára, illatmentes és gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. Mindenki számára kivétel nélkül alkalmas, még az érzékeny nőknek is, akik hajlamosak az irritációra vagy az allergiás reakciókra.

Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6302
Hosszúság: 23,5 cm
Használható hosszúság: 12,5 cm
Átmérő: 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Hullámos
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 3 forgási sebesség + 7 rezgés és pulzálás
Vezérlés: Gombos
Elemek: 3 × AAA

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...