Play Candi Wiggle Tri Prong forgó szilikon vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Play Candi Wiggle Tri Prong forgó szilikon vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
17 499
Ft
PLUSZOK:
  • A fő rész biztonságos szilikon anyagból készült
  • 2 külön vezérelhető motor
  • Teljesen vízhatlan
MÍNUSZOK:
  • A csomagolás nem tartalmazza az elemeket
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Nagyszerű szilikon vibrátor, ami egyszerre szerez örömet a hüvelybe való behatolással, a G-pont izgatásával és a csikló külső stimulálásával, ez a Play Candi - Wiggle Tri Prong.

A vibrátor fő része kb. a közép-európai péniszméretnek felel meg. A feje ferdített és le van kerekítve, hogy a behelyezést követően pontosan illeszkedjen a G-pontra. Ez a hüvelyi rész 3 forgási sebességgel rendelkezik.

A csiklóstimuláló csúcsa egy karból áll, ami 3 jellegzetes kiemelkedéssel rendelkezik. Ezek a kiugrások a vibrátor hüvelybe való teljes bevezetése során tökéletesen körbeölelik a csiklót. A kar részben hajlékony, így a csikló izgatása valóban élvezetes lesz. 3 rezgésintenzitás és 4 különböző sebesség és ritmus közül választhat.

A vibrátor további remek tulajdonsága, hogy mindkét motor (az egyik a fő részben, a másik a csiklóstimulálóban helyezkedik el) külön-külön vezérelhető. Ez azt jelenti, hogy ön nemcsak a rezgések ritmusát és gyorsaságát, valamint a lüktetést és forgást választhatja ki, hanem azt a lehetőséget is választhatja, hogy az egyik rész teljesen kikapcsolva marad.

A vibrátor teljesen vízhatlan, de ne felejtse el alaposan bezárni a tápterületet. A fő rész felső anyaga szilikon, ami 100%-ban biztonságos a szervezet számára, illatmentes és gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. Mindenki számára kivétel nélkül alkalmas, még az érzékeny nőknek is, akik hajlamosak az irritációra vagy az allergiás reakciókra.

A csomagolás nem tartalmazza az elemeket.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6241
Hosszúság: 23,5 cm
Használható hosszúság: 12,5 cm
Átmérő: 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 3 forgási sebesség + 7 rezgés és pulzálás
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: 3 × AAA

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...