Smile tölthető rabbit vibrátor - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Smile tölthető rabbit vibrátor - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
22 995
Ft
PLUSZOK:
  • A csikló/ a hüvely / a G-pont stimulálása egyidejűleg
  • A vibráció azonnali felerősítése a maximumra a gomb lenyomásával
  • 2 különálló motor / mindegyik saját vezérléssel
  • Antiallergén szilikonból készült
  • Akár 3 óra vibrálás 1 feltöltésre
  • Erős teljesítmény / újratölthető motor
4,0
1 értékelés alapján
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Csúcsminőségű szilikon vibrátor, két elképesztően hatékony motorral.

A Smile vibrátor az alakjának köszönhetően alkalmas a G-pont, a hüvely és a csikló egyidejű izgatására. Tehát a nő számára ez egy háromlevelű lóhere, ami beteljesíti a vágyait. A vibrátor nagy, kerek, kiálló feje pontosan a G-pont felé irányítja a rezgéseket. A vibrációk a fő részben éppen a csúcsban a legerősebbek, így az orgazmus nem fog sokáig váratni magára.
A csikló izgatására a nagy, nyuszika alakú stimulátor szolgál. A méretének köszönhetően a nyuszika jól tapad a csiklóhoz.

A vibrátor minden része saját motorral rendelkezik, és mindegyiket a saját gombjukkal tudja irányítani. Ez azt jelenti, hogy mindkét motort egyszerre is bekapcsolhatja, de külön-külön is működtetheti őket. Mindkét motor 7 vibrációs és pulzációs módot kínál. Tehát összesen 7 + 7 rezgési mód áll a rendelkezésére.
És a legigényesebbek számára, akik csak az orgazmus elérése előtt szeretnék, ha a segédeszközük maximális teljesítményt nyújtana, ez a vibrátor erre is lehetőséget nyújt. Ha kb. 5 másodpercig lenyomva tartja az egyik vezérlőgombot, akkor az adott részt a vibrátor a maximális teljesítményével fogja megrezegtetni. A vibrátor folyamatosan, megállás nélkül vibrálni fog, és nem kell tovább tartania a gombot, amíg a vibrátor ki nem kapcsol vagy a vibrációs módot át nem kapcsolja.

Az élvezet megsokszorozása érdekében próbáljon meg felvinni a csiklóra és a G-pontra valamilyen stimuláló gélt. Ez a gél növeli az adott terület érzékenységét, és az orgazmus elérése még egyszerűbb, gyorsabb és intenzívebb lesz.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Szilágyi
Értékelve: 2020.12.07.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7021
Hosszúság: 21,0 cm
Használható hosszúság: 13,0 cm
Átmérő: 3,4 - 3,0 cm
Tömeg: 398 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 7 + 7 féle vibráció + 2 motor
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 3 óra

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...