The Swan Hug Squeeze control

The Swan Hug Squeeze control

PLUSZOK:
  • Saját vibrációs ritmus létrehozása Mimic Mode
  • Egyedülálló vezérlési mód
  • Extra csendes, diszkrét motor még az erősebb vibráció esetén is
  • Egyetlen feltöltésre az akkumulátor majdnem 4 órán keresztül képes folyamatosan vibrálni
  • Biztonsági vibrációlezárási biztosíték Travel Lock
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
Termékleírás
A The Hug Squeeze vibrátor egy nagyszerű szexuális segédeszköz minden nő számára, akik a G-pont izgatásával és a csikló egyidejű stimulálásával szeretnék átélni az orgazmust. 

A vibrátor 100% szilikonból készült. Nincs szaga, nem irritálja a belső nyálkahártyát, nem okoz allergiás reakciókat. Gyorsan felveszi a test hőmérsékletét, lágy tapintású, mint a selyem, és a legjobb minőségű anyag, amit jelenleg a szexuális játékok készítéséhez használnak.
Ezért a szilikon szexuális segédeszközök kifejezetten alkalmasak, ha például egy izgató erotikus ajándékot keres, de nem tud dönteni.

A vibrátor két részből áll. A fő rész, amellyel a hüvelybe hatol be, és a jelentősen kiemelkedő fejjel stimulálja a G-pontot. A kisebb rész pedig a csikló izgatására szolgál. A vibrátor mindkét része hajlékony, így használat közben nem fog nyomni, és igazodik a testéhez és a helyzethez, amiben használja a vibrátort.
A vibrátor motorja újratölthető, ebből kifolyólag nagyon erőteljes, aminek köszönhetően a nők, akik már felfedezték a G-pontjukat, könnyen elérik vele a nedves orgazmust.

A THE SWAN HUG SQUEEZE CONTROL VIBRÁTOR VEZÉRLÉSE 

Ennek a vibrátornak a nagyszerű újítása a rezgések vezérlésén alapul. A Swan márka a termékeinél ún.„Squeeze-Me” technológiát alkalmaz. A squeeze (szorítani, összenyomni) kifejezés pontosan kifejezi a vibrátor vezérlését. A vibrátor elején kettő diszkréten kiálló gomb található, amelyeket elegendő 3 másodpercig lenyomva tartani, és a vibrátor bekapcsol. Azt, hogy a vibrátor be van kapcsolva, onnan fogja tudni, hogy a vibrátor 2x bevibrál. Ezután a vibrációt a vibrátor oldalán található gombok megnyomásával vezérelheti, amint az a 1. ábrán is látható. 

VEZÉRLÉS ÖSSZENYOMÁSSAL

A vibrációkat a vibrátor oldalainak összenyomásával vezérelheti (mint ahogy az a második képen szemléltetve van). 
Ez azt jelenti, hogy például ha behelyezi a vibrátort a hüvelybe, akkor a combjai összenyomásával vezérelheti a vibrációkat. Vagy tarthatja a kezében is, és az ujjaival is összenyomhatja. 
Ahhoz, hogy a vibrátor rezegni kezdjen, nem kell nagy nyomást kifejtenie. Még a nagyon gyengéd nyomásra is vibrálni kezd. Minél erősebben fogja nyomni, a vibrátor annál erősebben fog vibrálni. A legerősebb vibráció valóban elképesztő! Minél jobban nyomja, annál erősebb vibráció fog rezegni. A legerősebb vibráció valóban elképesztő!

HOZZA LÉTRE A SAJÁT VIBRÁCIÓS RITMUSÁT

A vibrátor további remek és egyedi funkciója, hogy létrehozhatja vele a saját vibrációs ritmusát. Elég, ha a vibrátort újból bekapcsolja, egyszer megnyomja a felső gombot, majd olyan ritmusban kezdi el összenyomni az oldalait, mint amilyen ritmusban szeretné, hogy vibráljon. Nyomhatja megszakítva, erősebben, gyengébben, vagy tarthatja is a teljes teljesítmény érdekében. Amikor olyan rezgést hoz létre, amihez éppen kedve van, ne nyomja tovább a vibrátort. Néhány másodperc elteltével az ön által kiválasztott ritmusban kezd el vibrálni. Az eredeti beállításhoz való visszatéréshez nyomja meg ismét a felső gombot.

KLASSZIKUS VIBRÁTORKÉNT VALÓ HASZNÁLAT

A The Swan Hug Squeeze controlt nemcsak összenyomással és saját vibrációs módok létrehozásával használhatja, hanem klasszikus vibrátorként is. Csak kapcsolja be, tartsa összenyomva az oldalát hogy elkezdjen vibrálni az ön által kiválasztott erősségben, és a vibrálás közben nyomja meg 1x a felső gombot. Így a vibrátor az oldalak összenyomása nélkül is a kiválasztott intenzitásban fog vibrálni.

VÁLASSZA KI, HOGY MELYIK RÉSZ VIBRÁLJON, ÉS MELYIK NE

A vibrátor másik nagyszerű tulajdonsága, hogy kiválaszthatja, hogy a vibrátor melyik része vibráljon, és melyik ne. A kiválasztáshoz nyomja meg egyszer az alsó gombot. Az első megnyomással kikapcsolja a fő részt, és csak a csiklóstimuláló fog vibrálni. A második megnyomással kikapcsolja a kis részt, és bekapcsolja a fő, hüvelyi rész vibrálását. A harmadik nyomás a legérdekesebb. A rezgések felváltva kapcsolnak át a fő részből a csiklós részbe, majd ismét a fő részre váltanak. Az utolsó, negyedik nyomással mindkét részt egyszerre indítja el, megszakítás vagy váltakozás nélkül. A fő beállításokhoz való visszatéréshez nyomja meg egyszer a felső gombot.

A VIBRÁTOR TÖLTÉSE ÉS ÜZEMIDEJE

A vibrátor tölhető akkumulátorral működik. Tehát többé már nem lesz gondja az állandó elemvásárlásra. Hagyja, hogy a vibrátor kb. 3 óra alatt teljesen feltöltődjön, és ezután még a legerősebb intenzitású vibrációk használata során is 3 óra 40 perces üzemidő fog a rendelkezésére állni! A töltőkábel a csomag részét képezi.

A The Swan Hug Squeeze control vibrátor ráadásul 100%-ban vízhatlan. Nemcsak a zuhany alatt használhatja, hanem a teljes elmerítés sem tesz kárt benne, tehát a fürdőkádban is játszadozhat vele.

"TRAVEL LOCK" VIBRÁLÁSBLOKKOLÓ  UTAZÁS KÖZBEN

Abban az esetben, ha a kedvenc vibrátorát a kirándulásokra is magával szeretné vinni, vagy ha valahova magával viszi, blokkolhatja a rezgéseket, hogy ne kapcsoljanak be maguktól a bőröndben vagy a táskában.Tartsa lenyomva mindkét gombot egyszerre 3 másodpercig, majd finoman megrezeg, aminek köszönhetően tudni fogja, hogy a vibrátor most blokkolva van.

A CSOMAG TARTALMA
 
Ez a szilikon vibrátor egy mágneses fedelű dobozba van csomagolva. A vibrátoron kívül USB-s végződésű töltőkábelt, használati utasításokat tartalmazó könyvecskét és egy minőségi módon megmunkált tároló tasakot is talál. A tasak puha, nem hagy a vibrátor felületén semmilyen cérnadarabokat, nem áttetsző, fekete és zárható. 
A vibrátort csak 100%-ban higiénikusan tisztán helyezze a tasakba, hogy megakadályozza a baktériumok másodlagos átvitelét. Javasoljuk, hogy a mosáson kívül a szexuális segédeszközökre alkalmas tisztítószerrel is fertőtlenítse, hogy eltávolítsa a felületéről a használat után felgyülemlett baktériumokat. 

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6959
Hosszúság: 17,0 cm
Használható hosszúság: 9,5 cm
Átmérő: 3,2 cm
Tömeg: 153 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Nagyon erős
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 3 óra
Gyártó: Swan

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...