Vibe Couture Ravish csikló és G-pont vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Vibe Couture Ravish csikló és G-pont vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 995
Ft
PLUSZOK:
  • A G-pont és a csikló célzott stimulálása egyszerre
  • 2 csendes motor
  • Mindkét motor külön vezérlése
  • 7 + 7 vibrációs és pulzáló üzemmód
  • Újratölthető, elemek vásárlása nélkül
  • Antiallergén szilikon anyag két rétegben
5,0
1 értékelés alapján
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Ravish Vibe Couture egy "nyuszivibrátor", amelyet olyan nők számára hoztak létre, akik szeretik a rugalmasságot és izgalmas stimulációra vágynak.

Két részből áll, egy kisebb és egy nagyobb részből, és mindkettő ívelt. A kisebbik a csikló stimulálására szolgál, míg a nagyobbik a 90 fokos szögének köszönhetően tökéletesen eléri a G-pontot is.

A teteje rugalmas, a textúrája nagyon finom, ezért enyhén hajlítható. A csiklóhoz tervezett intenzív, vastag, stimuláló fej az ujjhoz hasonló alakú. Ezért biztos lehet benne, hogy hihetetlenül pontosan megcélozza a csiklóját.

A részeket külön-külön is vezérelheti. Mindkét fej 7 rezgési móddal rendelkezik, amelyek szabadon kombinálhatók. Ezek között talál enyhe és pulzáló módokat vagy éppen ellenkezőleg, erős rezgéseket.

A csomag tartalmaz egy USB-kábelt, amellyel feltöltheti a vibrátort. A Ravish vibrátor teljes hossza 17 cm, és ez a vezérlőfogantyú nélkül. A fej átmérője 3 cm. A behatolási mélység akár 7 cm is lehet.

A vibrátor extra puha, kétrétegű és rugalmas szilikon anyagból készült. A vibrátor fényűző arany elemmel van gazdagítva, amely látványossá teszi a megjelenését. Ha a "nyuszit" mindenhová magával szeretné vinni, vásárolja meg a diszkrét Happy Rabbit tasakot, amely tökéletesen illik hozzá. Így útközben is magával viheti, és mindig kéznél lesz.

Ez a vízálló készülék nagyon könnyen kezelhető 3 intuitív gombbal. Az egyiket a be és kikapcsolásra használjuk, a többivel pedig az egyes részeit vezérelhetjük. A vibrátor még két motorral is rendelkezik, amelyek szintén megkönnyítik a vezérlést.  

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Holló
Értékelve: 2021.10.27.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Tetszik a kidolgozása az anyaga egyszerűen tökéletes nagyon jó
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7555
Hosszúság: 17,0 cm
Átmérő: 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 7 + 7 féle vibráció + 2 motor
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...