Zini Zook luxus vibrátor - fekete/arany

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Zini Zook luxus vibrátor - fekete/arany

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
47 499
Ft
PLUSZOK:
  • Luxus termék
  • Luxus csomagolás
  • Erős rezgések
  • Igényes nők számára alkalmas
  • Tölthető
  • Orvosi szilikon
MÍNUSZOK:
  • Magasabb ár
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Gyönyörű, fekete/arany Zini Zook szilikon vibrátor a luxus szexuális segédeszközöket gyártó, dél-kóreai ZINI gyártótól. Ezt a vibrátort a luxus minőségű megmunkálás, a csúcsminőségű anyag és a hatékony teljesítmény jellemzi, amelyet a legtöbb vibrátor csak irigyelhet.

A csomagolása már az első pillantásra elnyeri a tetszését. A doboz rendkívül precízen van kidolgozva, karbon imitációjú mágneses fedéllel. Születésnapi / karácsonyi ajándéknak is alkalmas a felesége vagy a barátnője számára.

CSOMAGOLÁS


A csomagolásban Zini Zook vibrátort, töltőt és egy fekete tároló tasakot is talál, annak érdekében, hogy a vibrátor mindig tiszta és használatra kész legyen.

Vibrációk és pulzációk

Maga a vibrátor két vibráló motorral rendelkezik. Az egyik a csúcsán van elhelyezve, a másik közvetlenül a csiklóstimuláló előtt. Ennek köszönhetően a rezgések egyenletesen oszlanak meg, nemcsak a hüvely belsejét stimulálják, hanem az egész környékét is - beleértve a kis és a nagy szeméremajkakat, és persze a csiklót is. A vibráló kiemelkedés kb. 5 cm hosszú, így valóban mindenhova elér, még akkor is, ha a vibrátor nincs teljesen behelyezve.

A két vibráló motornak köszönhetően a vibrációk még a legnagyobb rezgéssebességnél is erőteljesek. A Zini Zook vibrátor a kínálatunkban található legerősebb vibrátorok közé tartozik.

Érdekessége a vezérlés és a fogantyú háttérvilágításának funkciója. A 15 vibrációs üzemmód mindegyike saját színnel rendelkezik. Attól függően, hogy melyik programot választja, a fogantyú annak megfelelően világít. Egy bizonyos idő elteltével pontosan tudni fogja, hogy melyik szín felel meg önnek a leginkább, és nem fog kelleni bajlódnia a hosszadalmas átkapcsolgatással a temérdek "nemkívánatos" vibráció között ahhoz, hogy rátaláljon a kedvencére.   
A háttérvilágítás diszkrét, nem zavaró és vizuális segítségként szolgál.

Töltés és vízállóság

Az ilyen típusú vibrátoroknál természetesnek számít, hogy tölthetők és tökéletesen vízhatlanok. A töltés 2 órát vesz igénybe, ami után a vibrátor nyújtotta örömöket szintén 2 órán át élvezheti.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6178
Hosszúság: 20,2 cm
Használható hosszúság: 9,5 cm
Átmérő: 3,1 - 3,3 cm
Tömeg: 165 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 15 féle vibráció, 5 gyorsaság
Zaj: < 49 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Fogantyú
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...