B Swish Bgood Deluxe Curve - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

B Swish Bgood Deluxe Curve - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
17 495
Ft
PLUSZOK:
  • Nagyszerű alak
  • Vízálló
  • Csúcsminőségű anyag
  • Akár 3 órás folyamatos üzemidő egy bekapcsolásra
  • Csendes működés
  • Modern dizájn és kialakítás
  • Ajándéknak is alkalmas
A termékhez még nem érkezett értékelés
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A B Swish Bgood Deluxe Curve a harmonikus görbék, rugalmasság és sima szilikon felület ötvözete. A bársonyos felületű rózsaszín vibrátort úgy alakították ki, hogy tökéletesen izgassa a G-pontot. A sima felületének köszönhetően a behatolás teljesen egyszerű, és egy kevés síkosító használatával valóban nagyon könnyen megy.

A vibrátor szélesített, ívelt csúccsal rendelkezik, az oldalán pedig egy finoman kiemelkedő hullámmal van ellátva. A hajlított csúcsát a G-pont elérésére és izgatására tervezték. Ezzel a segítőkész baráttal azonnal megtalálja azt. A csúcs 3,5 cm-ről egészen 2 cm-esre csökken. A vibrátor hossza 19,3 cm, a behatoláshoz felhasználható hossza kb. 15 cm.

A vezérlést a vibrátor alján található érintőgomb biztosítja. A gomb enyhén hajlított, és így könnyedén és egyszerűen kezelhető, bármilyen helyzetben is használja.

Az ebbe a kategóriába tartozó vibrátorok természetesen vízállók, rendkívül csendesek és összesen 6 rezgéstípust kínálnak. Három rezgéssebesség és három pulzációtípus.

Összességében a vibrátor nagyon jó megmunkálású, a csomagolása szép, ezért ajándékként is alkalmas, bármilyen alkalomra.

A csomag egy tároló tasakot is tartalmaz.
Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza.​

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX3297
Hosszúság: 19,3 cm
Használható hosszúság: 18,0 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 6 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...