10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Colorful Joy G-pont vibrátor - piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Colorful Joy G-pont vibrátor - piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
8 995
Ft
PLUSZOK:
  • A G-pont közvetlen stimulálása / hajlékony konstrukció
  • Akár 10 rezgésmód közül választhat / a motor csendes működése
  • A szervezet számára biztonságos szilikon anyag
Termékleírás
Kiemelkedő, kerek fejjel ellátott szilikon vibrátor, az édes G-pont stimulálására. A vibrátor piros színű, a szerkezete hajlékony, a felülete bársonyosan puha, és a középső részén jellegzetesen hullámos. A hullámzás célja a hüvelybemenet stimulálása és a befelé/kifelé való mozgás által okozott gyönyör megsokszorozása.

A vibrátor nagy, kerek feje jellegzetesen kiemelkedik, és arra tervezték, hogy pontosan a G-pontra irányítsa a rezgéseket. A vibrátor behatolási hossza nagyjából 13,5 cm, tehát ez nem egy szélsőséges méret, aminek köszönhetően a használata kellemes lesz, mind a tapasztalattal rendelkezők, mint a kezdők számára is, a vibrátorokkal vagy a G-pontjuk izgatásával.

A rezgések éppen a vibrátor csúcsában a legerősebbek. 10 különféle vibrációs vagy pulzációs mód közül választhat. A vibrációk az alján található gomb segítségével működtethetők. Tartsa hosszan lenyomva a gombot a vibrátor bekapcsolásához. Minden további megnyomással átválthat a vibrációs módok között.

A G-pontos orgazmus vagy a nedves orgazmus (squirting) eléréséhez és fokozásához javasoljuk, hogy vigyen fel egy speciális, stimuláló gélt a vibrátor csúcsára, hogy fokozza a terület érzékenységét.

A csomagolás nem tartalmazza az elemeket.​

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7008
Hosszúság: 17,0 cm
Használható hosszúság: 13,5 cm
Átmérő: 3 - 4 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Bordás
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 mód
Vezérlés: Gombos
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...