Cuties Mini újratölthető G-pontos vízálló vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Cuties Mini újratölthető G-pontos vízálló vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
11 495
Ft
PLUSZOK:
  • Rugalmas hegy a G-pont könnyű megtalálásához
  • A méretek kezdőknek és tapasztaltaknak egyaránt tetszeni fognak
  • 7 rezgésmód
  • Kiváló ár-érték arány
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A dizájnilag kifinomult ívelt Cuties vibrátor kompromisszumok nélkül eltalálja a G-pontot, és dübörgő rezgésekkel kényezteti.

A lekerekített csúcs anatómiailag ívelt. Szilárd és gond nélkül behatol. A vibrátor rugalmasan hajlik, így bármilyen helyzetben könnyen megtalálja vele a G-pontot. Az alja szilárd, ami miatt mélyen a hüvelybe hatol.

Az ívelt csúcsban egy motor található, amely 7 erőteljes rezgésprogramot biztosít. A rezgések éppen a női hüvely legérzékenyebb pontját - a G-pontot - érik el, és helyben orgazmust biztosítanak.

A Cuties vibrátor méretét még a kezdők is értékelni fogják, akik most készülnek megtalálni a G-pontjukat. A vibrátor nem túl vastag. Végül is nem vastagságra van szüksége ahhoz, hogy megtalálja a G-pontját, hanem a megfelelő ívre. És a Cuties rendelkezik ezzel!

A Cuties Mini G-pont vibrátor használható hossza 15 cm, átmérője 1,6-3,1 cm. Maga a hegye 2 cm átmérőjű, így a behatolás gyerekjáték lesz.

Tapintásra a vibrátor nagyon kellemes és puha. Az egész prémium szilikonból készült, ami 100%-ban biztonságos a test számára. Még az érzékeny nők és az allergiások is gond nélkül élvezhetik, mivel a szilikon ftalátmentes. Bár a konstrukció néhány helyen kemény, a felület puha.

Ha romantikus önkielégítésre vágyik, és a Cuties-t a kádba szeretné vinni, nyugodtan tegye meg. Vízálló, és kibírja a 30 perces merülést 1 méteres mélységig.

A mellékelt USB-kábellel könnyedén feltöltheti G-pontot szerető segítőjét. Mindössze 90 perc a töltőn, és máris 120 percig élvezheti.

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8863
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 1,6 - 3,1 cm
Tömeg: 150 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony felső rész
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 90 perc

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...