Flux állítható szilikon G-pont vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Flux állítható szilikon G-pont vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
20 995
Ft
PLUSZOK:
  • A konstrukció 270°-nál nagyobb szögbe is állítható
  • Ideális a G-pont közvetlen stimulálására
  • A szilikon anyag alkalmas különösen érzékeny, allergiás nők számára
  • Tölthető motor / erős teljesítményű vibrációk
  • 100%-ban vízhatlan, fürdőkádban is használható
3,0
1 értékelés alapján
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Az egyedülálló és rendkívül nagy teljesítményű Loving Joy Flux vibrátor bebizonyítja önnek, hogy a G-pont stimulálása még soha nem volt ilyen egyszerű! Funkcióival, kialakításával és képességeivel már az első használatot követően el fogja önt kápráztatni.

Amint megérinti, észre fogja venni, hogy a vibrátor csúcsa sokkal lágyabb, mint más szexuális segédeszközöké. A vibrátor egyedülálló módon képes alkalmazkodni a női test egyedi idomaihoz, és pontosan kielégíti az egyéni igényeit. A rugalmas csúcs a kivételesen hajlékony testtel együtt behatol a hüvelybe, hogy felfedezze a környezetet, miközben azonnal alkalmazkodik, és megtalálja a legérzékenyebb pontokat. A vibrátort akár 270° fokos dőlésszögbe is hajlíthatja, ami valódi ritkaságnak számít a szexuális segédeszközök területén.

Az erős motor intenzív rezgéseket bocsát ki, és 7 rezgésmód közül választhat. A segédeszköz alján található gomb segítségével könnyedén átválthat egyik programból a másikba. Ez a panel mindig könnyen elérhető, így bármikor kiválaszthatja a kívánt erősségű rezgésintenzitást, amihez éppen kedve van.

A tápellátást USB-kábel biztosítja = soha többé nem kell a megfelelő elemeket keresgélnie! Elég, ha egy órára csatlakoztatja a hálózathoz, és akár két órányi élvezetes vibrációt nyújt önnek.

A segédeszköz vízhatlanságát akkor fogja értékelni, amikor már unalmassá válik a hálószobai környezet, és zuhanyzás vagy forró fürdő közben is bele fog akarni kóstolni a játszadozásba. A vibrátort akár a víz alá is merítheti, teljes mértékben felderítheti a teljesítményét, és ez egyáltalán nem veszélyezteti a működését.

A sima szilikon felület megkönnyíti a hüvelybe való behatolást, és tökéletes kényelmet biztosít behatolás közben. A szilikon anyag különösen alkalmas azoknak a nőknek, akiknek a nyálkahártyája gyakran szenved az allergiás reakcióktól. A játék nem tartalmaz latexet vagy ftalátokat - ezek a leggyakoribb allergének. A játék 100%-ban ártalmatlan az egészségre és higiénikus. A szennyeződéseket és lerakódásokat langyos vízzel könnyedén lemoshatja róla, és a baktériumoktól pedig fertőtlenítőszer segítségével szabadulhat meg.

Kényeztesse magát kivételes játékkal, amelytől soha nem fog akarni megválni, és kísérletezzen partnerével vagy egyedül a titokzatosság leple alatt!

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Császár
Értékelve: 2021.11.12.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6760
Hosszúság: 20,5 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 3,4 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 1 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...