G-Booster szilikon G-pont csikló vibrátor

4 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

G-Booster szilikon G-pont csikló vibrátor

4 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
20 995
Ft
PLUSZOK:
  • Erős teljesítmény - csendes diszkrét működés
  • USB kábellel tölthető - elemek használata nélkül
  • Nagyon rugalmas a G-pont és a csikló pontos célzásához
  • Vízálló kivitel
  • Antiallergén szilikonból készült
Termékleírás
Anatómiailag formált vibrátor, amely egyszerre elégíti ki G-pontját és csiklóját. A fő, nagy részt a hüvely behatolására használják. A nagy feje pontosan a G- pontra "illik". A kisebb és keskenyebb része a csikló külső stimulálására szolgál. Ennek a résznek a belső oldalán kiemelkedés van, amely a csiklóra extra nyomást kelt, így az orgazmusra nem fog sokáig várni. A csikló még erőteljesebb stimulációjának elérése érdekében vigyen fel irritáló gélt a csiklóra.

A vibrátor behatoló része rugalmas és alkalmazkodik a testéhez. A vibrátor teljes egészében antiallergén szilikonból készül, amelyet nemcsak a nagyon érzékeny intim nyálkahártyával rendelkező nők fognak értékelni. Ugyanakkor könnyedén megtarthatja a szilikon higiénikus tisztaságát. Az anyag gyorsan alkalmazkodik a testhőmérsékletéhez, és selymesen puha.

A kettős motort a mellékelt USB-kábel táplálja. Az újratölthető motor környezetbarát is, összehasonlítva a klasszikus elemekkel. Ugyanakkor olyan teljesítményt és intenzitást nyújt Önnek, amelyet nem fog megkapni az elemekből.

A vibrátor 3 rezgési intenzitással rendelkezik, amelyek ezután 4 különböző pulzációs és eszkalációs ritmusok váltanak fel.

Ellenőrzés:
A vibrátor előre felvan töltve, így a kicsomagolás után azonnal használatra kész. A bekapcsoláshoz a + gombot kb. 3 másodpercig kell nyomva tartani. Ezt követően a + gombbal folytathatja a rezgési módokat. Alsó gomb - a módokban történő visszatérésre szolgál. 3 másodpercig tartva kikapcsolja a vibrátort.

A vibrátor 100% -ban vízálló, így nemcsak a hálószobában vagy a zuhanyban ideális társ, hanem játszhat vele a fürdőben, a medencében vagy a pezsgőfürdőben is.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Boros
2021.05.12.
Viktória
2021.02.25.
Nagyon szuper, ajánlom
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7166
Hosszúság: 25,5 cm
Használható hosszúság: 12,5 cm
Átmérő: 3,0 - 4,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.