Sima szilikon G-pont vibrátor piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Sima szilikon G-pont vibrátor piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
7 345
Ft
PLUSZOK:
  • Kiváló ár-teljesítmény arány
  • 10 rezgési mód
  • Mérete szinte minden felhasználónak megfelel
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
G-pont vibrátor szenvedélyes piros színben, amely stimulálja mind a hüvely falát, mind a hüvely bejáratát. 

A stimulátor úgy van kialakítva, hogy elérje a legérzékenyebb pontját. A G-pontról és az orgazmusról 10 rezgési mód gondoskodik, amelyeket az alján található egyetlen gomb vezérel. Ezt a gombot a be- és kikapcsoláshoz is használják, csak tartsa lenyomva 3 másodpercig.
A vibrátor teste puha és rugalmas, lehetővé téve, hogy különböző pozíciókban használhassa. A 14,5 cm-es hasznos hossz a legtöbb nőnek tetszeni fog. 

A motor alul helyezkedik el, így a rezgések különösen a hüvely bejáratát kényeztetik. A vibrátor szilikonfelülete azonban teljes hosszában jól továbbítja a rezgéseket. Kellőképpen simogatja a hüvely falát is. Az anatómiailag ívelt csúcs ezután gondoskodik a G-pontról.

A felületen lévő szilikon puha, sima tapintású, könnyen használható és karbantartható. Használat után csak mossa meg a játékot szappannal és vízzel. Mosáskor ügyeljen arra, hogy víz ne kerüljön az elemtartóba.

A vibrátor 2 AAA elemmel működik, amelyek nem tartoznak a csomaghoz. Az elemek behelyezésekor ügyeljen arra, hogy a fedelet megfelelően zárja be. Az elemtartó fülének bele kell illeszkednie a fedélen lévő lyukakba. 

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8250
Hosszúság: 17,0 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 3,3 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Nem
Vezérlés: Gombos
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...