Lelo Mona Wave - fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Mona Wave - fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Színváltozatok:
Fekete Rózsaszín
Szokványos ár: 82 500 Ft
Ár:
73 700
Ft
Megspórol: 8 800 Ft (11%)
Jól jöhet Önnek:
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 890 Ft
Aleo vera illatú 100 ml-es síkosító Come In
Come In Aloe Vera síkosító 100 ml 2 890 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Telefonos megrendelés +36 20 236 0275
Cikkszám SX5817

PLUSZOK:
  • Az ujjak előre-hátra mozgását imitálja
  • A G-pont közvetlen stimulálása
  • Tölthető = erős teljesítmény
  • Biztonságos szilikon anyag
  • 100%-ban vízhatlan
  • Akár 2 órás üzemidő a feltöltés után
Termékleírás
Az egyedülálló Lelo Mona Wave vibrátort különleges módon tervezték a G-pont közvetlen stimulálására. A klasszikus G-pont vibrátorokkal ellentétben, amelyek csak hajlított fejjel rendelkeznek és vibrálnak, a Mona Wave úgy van kialakítva, hogy bekapcsolás után a vibrátor feje az ujjak előre-hátra mozgását írja le a G-pont izgatása közben. Vagyis a színes része le- és felfelé mozog, és ehhez a mozdulathoz különböző sebességű vagy ritmusú vibrációt választhat, aminek köszönhetően extra kielégülésben lesz része, és gyorsan eléri a G-pont orgazmust.

Szilikon

A Lelo Mona Wave 100%-os orvosi szilikonból készült, aminek köszönhetően teljesen biztonságos anyaggal kényeztetheti a testét. A szilikon szagtalan ( illatmentes), selymesen sima és nem okoz allergiás reakciót vagy irritációt még a legérzékenyebb hölgyeknek sem.
Ha a vibrátort síkosítóval vagy stimuláló géllel együtt fogja használni, győződjön meg róla, hogy az összetétele kizárólag vízbázisú legyen. Más típusú síkosítók károsíthatják a vibrátor szilikon anyagú részeit.

Vibrációk és vezérlés

A maximális kielégültség eléréséhez akár 10 különböző típusú vibráció és pulzálás közül választhat. Ráadásul mindegy egyes rezgéstípust az erre szolgáló különálló gombok segítségével
még inkább fel tud gyorsítani vagy épp lelassítani.
A vibrátornak összesen 5 gombja van. Különálló gombok segítségével szabályozhatók a rezgések
típusai, az erősség növelése vagy csökkentése és a bekapcsolásra/kikapcsolásra is egy külön gomb szolgál.

Töltés

Az egyedülálló funkcionalitáson, az átdolgozott vezérlésen és a piacon fellelhető legkiválóbb minőségű anyagokon kívül ennek a G-pont vibrátornak a további nagy előnye a töltés formája. A működéséhez nincs szüksége elemekre, mivel a vibrátor tölthető.
A töltőkábellel (ami a csomag része) való 2 órás töltés után ez a vibrátor 2 órányi szórakozást fog nyújtani önnek. Az elemekkel összehasonlítva ez azt jelenti, hogy még a legmagasabb szinten is 2 órán keresztül üzemképes, és ez nem változtat az erősségén, amit egy elemekre működő vibrátorral soha nem érhet el.
A vibrátor beépített készenléti móddal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor 90 napon keresztül feltöltve marad. Eztán a vibrátort újra fel kell tölteni.

VízHATLANSÁG

Végül, de nem utolsó sorban ez a nagyszerű szexuális segédeszköz még 100%-ban vízhatlan is. Így nyugodtan élvezhetik egymás társaságát akár teljesen a víz alá merülve is.

Utazás

A csomagolásban a vibrátor mellé egy nem átlátszó tároló tasakot is talál. A tasak a por, a napfény és más termékek által okozott károsodás ellen védi meg a vibrátort. A tasakban mindig csak egy szexuális segédeszközt tároljon.
A vibrátort a tárolás előtt ne felejtse el MINDIG alaposan fertőtleníteni egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett fertőtlenítő tisztítószerrel, hogy elkerülje a baktériumok elszaporodását és másodlagos átvitelét a tasak belsejében.
Ha magával viszi a vibrátort (például a kirándulásra), akkor lezárhatja a vezérlést, így megakadályozhatja, hogy a vibrátor a poggyász belsejében önmagától bekapcsoljon. A zár aktiválásához tartsa lenyomva egyszerre a + - gombokat.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX5817
Szín: Fekete
Hosszúság: 19,4 cm
Használható hosszúság: 12,7 cm
Átmérő: 4,2 - 5,3 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció + a vibráció erőssége állítható
Zaj <50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.