My Favorite G pont ribbed vibrátor - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

My Favorite G pont ribbed vibrátor - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 495
Ft
PLUSZOK:
  • A G-pont közvetlen stimulálása
  • Szilikon antiallergén anyag
  • Rendkívül csendes vibrációk / extra erős teljesítmény
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Csúcsminőségű és különösen nagy teljesítménnyel rendelkező szilikon vibrátor, amely közvetlenül a G-pontját kényezteti - rózsaszín My Favorite G pont ribbed.

G-pont vibrátor szilikon anyagból készült. Jelenleg a szilikon a legjobb minőségű és legbiztonságosabb anyag, amelyből a szexuális segédeszközök készülhetnek. 100%-ban ártalmatlan, nemcsak az érzékeny hölgyek számára alkalmas, hanem minden olyan hölgy számára is, aki biztos akar lenni abban, hogy mit is használ.

A vibrátor 7-féle rendkívül erős vibrációval rendelkezik - 3 pulzációsebesség, 1 fokozatosan növekedő sebesség és 3 rezgésintenzitás. A vibrotojás közvetlenül a vibrátor csúcsában van elhelyezve, így a rezgések ezen a ponton lesznek a legintenzívebbek. Ez valóban a legideálisabb elhelyezés a G-pont maximális stimulálásához! A G-pont közvetlen izgatásához nagyban hozzájárul a vibrátor csúcsának speciális, hegyes kialakítása is,
amely természetes módon felfelé irányul, ezt két különálló kiugrás követi a maximális örömszerzés érdekében.

A vibrátor elképesztően csendben végzi a dolgát. Még a legerősebb vibráció kiválasztásakor is nagyon csendes! Ráadásul ez a szilikon vibrátor 100%-ban vízhatlan.

A vezérléshez szükséges két gomb az alján található. Egy külön gombbal lehet ki / be kapcsolni a vibrátort, a másik gomb pedig a vibráció / pulzáció kiválasztására szolgál.

A csomagolás nem tartalmazza az elemeket.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7255
Hosszúság: 21,5 cm
Használható hosszúság: 17,0 cm
Átmérő: 3,0 - 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított csúcs
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Gombos
Elemek: 2 × AA elem

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...