Rock Chick szilikon csikló és G-pont vibrátor - piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Rock Chick szilikon csikló és G-pont vibrátor - piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
19 995
Ft
PLUSZOK:
  • Egyszerre izgatja a csiklót és a G-pontot is
  • Biztonságos szilikon anyag
  • 100%-ban vízhatlan
  • Anatómiai kialakítás a közvetlen stimuláció érdekében
  • A vibrotojás külön is használható
  • A csomagolás tartalmazza az elemeket
MÍNUSZOK:
  • A csomagolás nem tartalmaz síkosítót
3,0
2 értékelés alapján
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Egy speciális, anatómiai kialakítású szilikon vibrátor, ami a csiklójának és a G-pontjának is egyszerre fog örömet okozni! Ebbe az kivételes vibrátorba egyszerűen beleszeret!

A Rock Chick vibrátor kialakítása a V betűre hasonlít. Ez a kialakítás a rendkívül hajlékony anyaggal kombinálva ideális kombinációt teremt a G-pont célba vételére, míg a másik végét csak lazán a csiklóra helyezi, és bekapcsolja. A többi munkát a vibrátor elvégzi Ön helyett.

A vibrátor szilikonból készült, ami teljesen ártalmatlan a szervezet számára. A szilikon nem okoz allergiás reakciókat és a helyes karbantartásnak köszönhetően szinte tönkretehetetlen. Ha a használata során síkosító után nyúl, akkor ügyeljen rá, hogy az kizárólag vízbázisú legyen.
A vibrátort csikló vagy G-pont stimuláló gélekkel is kombinálhatja, hogy még érzékenyebbé tegye a testét, és ezáltal még erősebb és hosszabb orgazmusban legyen része.

A vibrátor behatolási (alsó) része hajlított fejjel rendelkezik, hogy közvetlenül a G-pontra "illeszkedjen". Ez a része sima és kellemesen lágy.
A felső (csikló) rész a belső oldalán 5 kiugró bordával van ellátva, aminek köszönhetően a vibrátor jobban 'illeszkedik" a csiklóra. A felső részében helyezkedik el a vibrotojás, amelyből a legerősebb vibrációk érkeznek.

Maga a vibrotojás kivehető. Ez azt jelenti, hogy ha kedve támad, akkor sem kell az egész vibrátort használnia. Csak vegye ki a tojást, és használja külsőleg az erogén zónáinak az izgatására. A tojás ráadásul 100%-ban vízhatlan, így akár a kádban is játszadozhat vele.

A rezgések szabályozására a tojás végén található gomb szolgál. Ha hosszabb ideig lenyomva tartja, akkor a tojás bekapcsol, és minden további gombnyomással megváltoztathatja az egyes vibrációs és pulzációs módokat. Összesen 7 mód áll a rendelkezésére.

A csomagolás tartalmazza az elemeket

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Kelemen
Értékelve: 2020.11.09.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Judit
Értékelve: 2019.11.07.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5905
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 11,5 cm
Átmérő: 2,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Az elem a csomagolás része
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...